PÄEVAHOROSKOOP 22. aprill: Jäär peab tegelema igavate ülesannetega, Kaksikud mossitavad üksi nurgas

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Sõnumid tähemärkidele tänaseks päevaks.

Jäär

Sul ei jää muud üle kui tööasjadele keskenduda ning viia lõpule nende ülesannete täitmine, mis on sinu arvates mõttetud ja igavad.

Sõnn

Lastega suhtlemine on keeruline. Kas proovid heaga või kaotad kannatuse, aga ikka tundub, et sinu jutt jookseb neil kõrvust mööda.

Kaksikud

Raske on kallimat mõista, eriti juhul, kui ta nähvab kurjal ilmel, et kõik on korras, ja tõmbub seejärel kuhugi omaette mossitama.

Vähk

Tööasjad ei pruugi kuigi kiirelt edeneda. Sinu teel on takistusi ja kui eneseusaldust napib, tunduvad need ületamatud.

Lõvi

Päev on ebasoodne uute äriasjade alustamiseks ja läbi­rääkimiste pidamiseks rahaasjus. Pühendu lahtiste otste kokkusõlmimisele.

Neitsi

Kui pöördud kellegi poole abi saamiseks, võib ta keelduda – ta kas ei oska sind aidata või pole tal praegu selleks aega.

Kaalud

Töises asjaajamises võib tekkida mõningane seisak. Suhtlus kolleegide ja ülemustega kipub olema kuiv ja ametlik.

Skorpion

Keegi võib sind kritiseerida. Ära võta seda hinge, vaid proovi analüüsida – ehk on tema jutus tõde, mida peaksid täie tõsidusega arvesse võtma.

Ambur

Võõraste inimeste poole pöördumine on paras eneseületus. Ka naabruskonna elanikega ühise keele leidmine ei taha kuidagi õnnestuda.

Kaljukits

Raske on aktsepteerida arvamusi, mis sinu omadest erinevad. Oled kinni veendumustes, mida võtsid omaks juba lapsepõlves.

Veevalaja

Päikese ja Saturni kvadraat võib tekitada liigseid kahtlusi ja kõhklusi. Sul on raske asju alustada või kipud palju muretsema.

Kalad

Ära võta tööl ette uusi, raskeid ülesandeid. Tänane päev on pigem loodud vanade asjade lõpule viimiseks, millestki lahtilaskmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles