11 asja, mida peenisega mitte kunagi teha ei tohi (1)

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Ideaalses maailmas tuleksid genitaalid kasutusjuhendiga, kirjutab Cosmopolitan. Siiski on õiged ja valed viisid, kuidas peenist kasutada ning siit leiad nimekirja üheteistkümnest tegevusest, millega ühtki meheau kostitada ei tohi.

1. ÄRA painuta jäika peenist. Peenis ei ole loodud ekstreemseteks painutusteks, eriti mitte siis, kui see on erutunud ning verd täis. Kõige suurem kaldenurk ühele peenisele paindumiseks on 30 kraadi.

2. ÄRA hammusta peenist. Meheau ümbritsev nahk on ääretult tundlik ning selle läbistamine võib kaasa tuua vägagi tõsise vigastuse.

3. ÄRA nipsa peenist ega anna sellele laksu. Peenise näol ei ole tegemist jonnipunniga ning kasutajad ei tohiks meheau sellisena ka kohelda.

4. ÄRA hõõru peenist ülemäära. Jah, veidi hõõrdumist on hea ja tore, ent liiga innukas tegevus ning aktiivne tegevus võib lõppeda reisiga arsti juurde.

5. ÄRA puhasta peenist majapidamises leiduvate puhastusainetega. Köögi või vannitoa koristamiseks mõeldud puhastusvahendid on abrasiivsed ehk lihviva toimega ning mõjuvad peenisele väga kahjulikult. Olenemata sellest, kui räpane su peenis on, töötavad selle puhastamisel kõige paremini ikkagi klassikalised seep ja vesi.

6. ÄRA puhasta munandeid auruga. Krobeline või kortsuline pind munanditel on täiesti normaalne ning kui sa üritad oma perekonnajuveele auruga puhastada, võib asi sileda naha asemel lõppeda hoopis katastroofilise vigastusega.

7. ÄRA aseta peenise külge või peale raskusi. Ära proovi, kui raskeid asju sa oma peenisega kanda suudad — su meheau ei ole koormate kandmiseks mõeldud!

8. ÄRA pinguta peenise venitamisega üle. Kuigi nahk peenise peal on looduse poolt antuna üsna veniv, ei tohiks vastupanu tundmisel seda enam kaugemale venitada.

9. ÄRA topi peenist pistikupessa. Ära topi peenist ka ühessegi teise peenise jaoks mitte loodud suuremasse või väiksemasse avausse. Sa ei taha sellest ju ilma jääda?

10. ÄRA avalda peenisele liigset survet. Nagu korduvalt öeldud, on peenis tegelikult väga tundlik ega ole loodud taluma tugevat survet ega saama lööke tahkete objektide poolt.

11. ÄRA isegi mitte proovi midagi peenise sisse toppida. Peenisepeas asuv avaus ei ole loodud selliselt, et see lubaks asjadel peenise sisse minna. Seega ära topi sinna mitte midagi ega kata avaust kuidagi kinni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles