Prints Harry ja Meghan jätsid sel aastal kuninganna Elizabethile sünnipäevaõnnitluse kirjutamata

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix

Et mitte väiklane olla, aga kas teie sünnipäev pole üks suurimaid sõpruse teste? Näiteks kui sõber ei helista sel päeval, või ei kirjuta netti pikka kirja, hakkad kahtlema, kas teie sõprus ikka on piisavalt sügav.

Loodetavasti ei tundnud kuninganna Elizabeth II neid tundeid, kes pidas eile oma 94. sünnipäeva, ega saanud prints Harrylt ja Meghan Markle’ilt avalikku õnnesoovi.

Kuigi Meghan ja Harry tähistavad Instagramis tõeliselt armsalt endale oluliste inimeste sünnipäevi, siis kuninganna eilseks sünnipäevaks ei postitatud midagi. Ilmselt ei tule seda postitust veel ka täna, kirjutab Cosmopolitan.

Enne, kui me noorpaari risti lööma hakkama, sest «prints William ja Kate Middleton ju soovisid», siis selgitame, mis põhjusel õnnesoov vahele jäi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing Her Majesty The Queen a very happy 94th birthday today! ??

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kuninglikust perest välja astunud prints Harryl ja Meghanil on väga hea põhjus, miks nad postitust ei teinud. Asi on nimelt sellest, et kui paar kuninglikust perest lahkus, peatasid nad ka oma sussexroyal Instagrami konto. Paar teatas omal ajal, et nad võtavad peagi kõigiga ühendust, kuid ilmselgelt on koroonaviirus pannud igasugustele plaanidele pidurid peale.

Kuna prints Harry ja Meghan pole oma uut sotsiaalmeedia kontot veel kasutusele võtnud, ei olnud neil kusagile sünnipäeva austust avaldada. Loomulikult on paaril ja kuningannal otsene side olemas ja ilmselt nad ikka helistasid omavahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles