Naised peaksid oma rinnahoidjaid tihedamini pesema, kui seda tegelikult teevad

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Paljud naised kannavad rinnahoidjaid, mis pole õige suurusega ja lisaks pesevad harvem, kui peaks. Õnneks aitavad ekspertide nõuanded teil tulevikus pesemisega seotud vigu vältida, kirjutab HuffPost.

Naistepesu brändi Rigby&Peller esindaja Candece Etafoni sõnul tuleks rinnahoidjaid peale igat kolmandat kasutuskorda pesta ja need kasutuskorrad ei tohiks kunagi järjestikused olla.

«Venitad rinnahoidjad sedasi välja. Kas teeksid oma lemmikkingadega sedasi? Lemmikteksadega? Ei!» ütleb Etafo. Ehk siis nagu ka teiste rõivastega, tuleks erinevaid rinnahoidjaid vaheldumisi kanda. Samuti võivad paljud naised rinnahoidjaid valesti pesta – masinpesuga tuleb äärmisel ettevaatlik olla.

«Ideaalne oleks rinnahoidjaid käsitsi pesta ja spetsiaalset aluspesu jaoks mõeldud pesuvahendit kasutada. Olen siiski realist ja tean, et elame nii hõivatud elu, ehk siis kui sa pead need masinasse viskama, kasuta õrnpesuprogrammi. Pane rinnahoidja haagid kinni ja aseta need võrgust pesukotti. Pärast pesemist riputa need kuivama. Aluspesu jaoks mõeldud pesuvahend on seetõttu oluline, kuna aitab kangal oma algset mõõtu taastada,» soovitab Etafo. Etafo ütleb, et ideaalne oleks omada 7-10 paari rinnahoidjaid ja neid ka regulaarselt kanda.

Lisaks hoiustavad paljud naised rinnahoidjaid valesti. Enamasti volditakse rinnahoidja suvaliselt kokku ja pannakse kappi. Tegelikkuses võiks rinnahoidjate jaoks olla eraldi karp, kuhu need sirgelt asetada. Sealjuures jälgida, et polsterdatud osad oleksid kenasti väljapoole vormitud. Pitsist rinnahoidjad tuleb seevastu hoolikalt kokku voltida, et õrn materjal hoitud oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles