Korvi võib anda ka mõlemale! ⟩ Särtsakas Anna oma südames karvastele kosilastele kohta ei leidnud

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy

Täna otsib endale eluteele kaaslast 35-aastane Anna, kelle hobist ja unistusest, laulmisest, on naise õnneks saanud ka tema töö. Särtsakas naine kirjeldab ennast kui truud, säravat, aktiivset ja ausat inimest ning toob välja, et temas on ka teatav konservatiivsus. Huvitav, kuidas talle loomakostüümides kosilased meeldivad?

Vaba aega on Annal vähe, ent talle meeldib jalutada ning käia ka kinos ja teatris. Mees peaks olema enesekindel, ent see ei tohi käia käsikäes ülbusega ning lisaks ka eesmärgikindel ja vastutusvõimeline. Viimase omaduse kohta ütleb Anna, et seda on meestes neil päevil nagu kuidagi vähe näha. Enesetutvustuse lõpetuseks ütleb ta, et armastust võib leida igalt poolt ning eks universum täna otsustab, kas saadab naise teele just täna otsitud kaaslase. 

Esimene kohtumine Pulliga 

Esimene kohtumine Pulliga võtab naise südamest naerma, kuigi Anna esimene kommentaar asjast on kohe see, et ta leiab, et väga keeruline on inimesega suhelda, kui silmsidet luua ei saa. Sellest ei lase ta ennast aga kindlasti takistada ning juba uuribki Anna Pulli hobide kohta. Tuleb välja, et Pull on loomult seikleja ning talle meeldib väga käia pikkadel jalutuskäikudel, kohati ka rasketel ja ilma radadeta maastikel ning mõned retked on lausa 20-30 kilomeetrit pikad. Õnneks on hea, et Annale samuti jalutamine sümpaatne tegevus on! 

Ent Pull pole ainult seikleja! Tuleb välja, et loomakostüümis mehel on ka sügav kunstihuvi, sest tal on kodus lausa üle 900 erineva maali ning joonistuse. Mõned neist kujutavad ka naisi ning kui Anna uurib, milline oleks Pulli fantaasianaine, siis vastab mees, et talle meeldivad sportlikud ning musklis naised, erilised lemmikud on kulturistid. Ent peatselt joonistub välja ka noorte esimene ühine huvi – teater. Anna üritab vahetevahel töö kõrvalt ka kuhugi näitlema sattuda ning ka Pullil on teatrihuvi ning mõned näitlemisega seotud projektid käsil. Kuid pikka pidu selle avastuse lahti rääkimisel pole, sest juba tammub kohale keegi kolmas... 

Esimene kohtumine Jetiga 

...kelleks on Jeti! Ilma pikema jututa suundutakse kohe hobide teemale ning tuleb välja, et valge  jetikostüümi sees peitub hoopiski kirglik ning õline motomees, kes ütleb, et kui korra juba sadulasse istud, siis on sealt väga raske uuesti maha tulla, olenemata sellest, mis sinuga raudratsu seljas juhtunud võib olla. Anna küsimuse peale pihibki Jeti, et tal on elus lausa mitu “sünnipäeva”, viimane neist neli aastat tagasi. Ent taevasse sõuavad esimesed murepilved, kui Anna kaamerale ütleb, et tema motohobi üleüldse ei poolda, sest miks peaks keegi peale maksma selle eest, et surma saada. Lisaks muretseb naine, et isegi kui ta valiks Jeti saate lõpus, siis kas mees terve suvise sõiduhooaja aprillist oktoobrini olekski kodust eemal? 

Hele Jeti osutub aga veelgi karmimaks kutiks, kui tuleb välja see, et talle meeldivad lisaks mootorratastele ka relvad ning lasketiirus käia. Ennast kirjeldab mees aga fraasiga “vana rahu ise”, mille peale Anna naerma hakkab ning ütleb, et hetkel õhkub Jetist küll pigem närvilist energiat. Arusaadav – kes siis närvis poleks, kui nii kaunis naine temast üle laua istub! Ent juba saabub saatejuht Hanna Martinson, kes Annalt mõned kommentaarid küsib ning peatselt juba kohtingutele viib. 

Kohting - Pull 

Kunsti- ning teatrilembene Pull on välja mõelnud vägagi sensuaalse kohtingu, nimelt tantsutunni, kus noored õpivad selgeks mõned tšatša sammud. Õpetaja kogenud käe all saab baastants peatselt selgeks, lisaks ka mõned pöörded ning juba saavadki Pull ja Anna hakata arutama hoopiski suhete olemuse üle. Pulli sõnul tema armub pigem ajapikku, mitte kiiresti. Anna toob välja, et talle väga meeldib Pulli juures omadus, et kui mees juba millegagi alustanud on, siis soovib ta seda ka lõpuni viia ning ette kerkinud probleemidest üle saada. 

Selgeks saab ka see, et noortel on suhete osas teisigi ühiseid vaatenurki. Näiteks küsib Anna, et kas Pull oleks kellegagi koos lihtsalt selle pärast, et kellegagi koos olla. Mees vastab resoluutselt, et selline asi tema puhul ei lenda ning tal ei ole vajadust suhtes olla, sest vale kaaslane teeb kokkuvõttes rohkem õnnetuks kui üksi olemine. Peale mõningast edasist filosofeerimist tuleb taaskord saatejuht, et Anna juba uuele kohtingule edasi lennutada. 

Kohting - Jeti 

Ühtäkki on Anna palju karmimas keskkonnas, kui meelas tantsusaal, sest teda ootab ees kohting Jetiga lasketiirus! Naine ütleb otse, et tema on väga närvis ning pole varem relva käes hoidnudki. Nüüd on aeg Jetil näidata üles nii teadmisi kui tegusid ning peale lühikest selgitust, et ta hakkab laskma ameerika eriüksuslaste relvast, sihibki kostüümis mees kõnealuse püstoli märklaua poole. Ilmselt mask siiski segab laskmist, sest mitte kõik lasud ei lähe keskele kokku. Lakmise taustaks kuuleme aga Anna kiljeid, õnneks suhtub naine oma emotsionaalsesse reaktsiooni samuti huumoriga, sest ka naist ennast ajab ta reaktsioon naerma. 

Ent juba on Anna kord relv haarata ning märklaua poole mõned kuulid teele saata. Siin avaneb aga naise jaoks karmi Jeti teine külg, sest Anna toob välja, et tema instrueerimise käigus näitas Jeti end väga sooja ning abivalmi inimesena. Ka tema enda esimene lask paneb Anna kiljuma. Jeti on tõesti väga põhjalik instruktor ning nii kuuleb ka vaataja nii mõnegi tarkuse relvaga ohutult ümber käimise kohta. Naine toob aga välja, et tema tunneb ennast olenemata pisut ohtlikust hobist mehe kõrval turvaliselt. Peale mõnd lasku ka revolvrist ütleb Anna, et tegelikult on tunne vägagi võimas ja vabastav ning naine nendib, et kui ta oleks relvahuvilisega suhtes, siis võiks aastas korra-paar põneva ajaviite korras lasketiirus käia küll. Kuid juba lõikab saatejuht noorte vestluse katki, et viia Anna rasket otsust langetama. 

Aeg otsuse langetamiseks! Kas Anna valib Pulli või Jeti? 

Viimaste kommentaaridena enne valiku tegemist, toob Anna välja, et otsust oli väga keeruline teha. Juba sammuvadki noormehed maskides kohale ning õhkkond on vägagi pinev. Anna sõnul oli kogu päev tema jaoks vägagi lõbus, põnev ning fantastiline. Ent siis ütleb naine raske südamega, et mõlema mehe jaoks on kuskil keegi teine, kellega ta paremini kokku sobib. Täielik kannapööre - Anna ei valinud kumbagi kosilast! Põhjusena toob ta välja, et kahjuks ei tekkinud tema südames erilist sidet kummagi meesterahvaga. Väga aus ja enesekindel vastus. Siiski soovib naine mehi ka maskideta näha. 

Maskid maha! 

Kosilased langetavad maskid ning saavad Annalt südamliku kallistuse, pettumust nende nägudelt (vähemalt esialgu) ei paista. Saates kaotajaid ei ole ning nii saavad mõlemad mehed minna uute potentsiaalsete kaaslastega hoopiski restorani Kaerajaan. Kui keegi vaatajatest tundis aga ära, et just tema võiks Annale kaaslaseks sobida, siis palub saatejuht neil saata oma kirjad aadressile kohtingusaade@gmail.com ning kirjad jõuavad kindlasti Annani. 

Edu kaaslaseotsingutel kõigile kolmele! 

«Karvased kosilased» on Kanal 2 eetris igal kolmapäeval kell 20.00! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles