PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 28. aprill: Jäär ajab äri, Kalad ning Kaksikud on kidakeelsed

Naine
Copy
Kaunist teisipäeva!
Kaunist teisipäeva! Foto: Shutterstock

Mida lubatakse sinu päikesemärgile tänasel teisipäeval?

JÄÄR

Ärialaste läbirääkimiste pidamiseks sobiv aeg. Oled osav sõnu seadma. Saad hästi aru, millised tehingud tulu võiksid tuua.

SÕNN

Merkuuri liikumine Sõnni märki kiirendab elutempot veelgi. Kuna kiirustad pidevalt, jääb suhtlus pigem pinnapealseks.

KAKSIKUD

Sa ei kiirusta plaanidest teistele rääkima. Oled kahtlustav ja pelgad, et nad võivad sinu avameelsust kurjasti kasutada.

VÄHK

Pilk on tulevikku suunatud. Kui sul on muresid, räägi neist sõpradega. Asjade arutamine teistega aitab leida objektiivse vaatepunkti.

LÕVI

Probleeme tasub kolleegidega arutada. Kui miski sind töises õhkkonnas häirib, siis mossitamine ei aita, ent rääkimine võib asja parandada.

NEITSI

Algamas on õppimiseks ja enesearendamiseks sobiv periood. Hea aeg nõu või juriidilise konsultatsiooni küsimiseks.

KAALUD

Tähtis on sisemise tasakaalu hoidmine. See eeldab oma mõtete ja tunnete ausat analüüsimist, ka tehtud vigade tunnistamist.

SKORPION

Kui suhetes partneriga on olnud möödarääkimisi, ära vaiki neid maha. Asjad on võimalik rahulikul toonil selgeks rääkida.

AMBUR

Oled kohusetundlik ja süvenemisvõimeline. Tänu tähelepanelikkusele suudad vigu vältida ja vajadusel neid ka teiste töös parandada.

KALJUKITS

Küllap on palju suhtlemist. Võib-olla pead pidevalt kella vaatama, sest graafik on tihe ja sind kiirustatakse takka.

VEEVALAJA

Merkuuri ja Saturni kvadraadi mõjul oled pigem vaikne, ehk isegi kidakeelne. Meenub kõnekäänd, et vaikimine olevat kuld.

KALAD

Oled suhtluspartnerite suhtes valiv. Tühja loba sa ei aja, kui juba rääkida, siis nendest asjadest, millel on tõepoolest suur tähtsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles