PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 29. aprill: Neitsil on probleeme info edastamisega, Kaljukits tegelegu perega

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Milliseid sõnumeid saadavad taevatähed sinu päikesemärgile täna?

JÄÄR

Küll sina juba tead, kuidas rahaga ümber käia! Kipud olema pigem koonerdav, sulle tundub, et palju on võimalik saavutada vaid raske tööga.

SÕNN

Sul on kindel nägemus sellest, kuidas teised peaks tegutsema, raske on aktsepteerida seda, kui nad talitavad risti vastupidi.

KAKSIKUD

Kindlaks kujunenud arusaamad võivad takistada. Kipud tegutsema nii, nagu oled harjunud, küsimata endalt, mis on selle põhjus.

VÄHK

Oled asjalik ja vaoshoitud. Jututeemad kipuvad olema pigem tõsised, rahulolematus päevapoliitikaga võib tuju rikkuda.

LÕVI

Võimalik, et sul tuleb täita sugulastega seotud kohustusi. Keegi neist võib heasoovlikult hakata sulle õpetussõnu jagama.

NEITSI

Päev on keeruline, juhul kui sul tuleb õppida või siis teistele oma teadmisi jagada. Aeg ei ole uue info edastamiseks kuigi soodne.

KAALUD

Kui keegi jagab sulle rahaasjus nõuandeid, kuula need vaikselt ära. Pärast saad ikka asju teha nii, nagu ise paremaks pead.

SKORPION

Sulle võib tunduda, et kallim käitub isekalt ega arvesta sinu vajadustega. Ole ise sõbralik, ära hakka teisele etteheiteid tegema.

AMBUR

Sinu ettekujutus tervislikust eluviisist, eriti toitumisest võib olla range. Enese eest hoolitsemine ei ole liigne enesepiiramine.

KALJUKITS

Täida kohustused, mis sul on seoses kodu, vanemate ja lastega. Siis saad homme aega võtta selleks, et elust rõõmu tunda.

VEEVALAJA

Sulle võib tunduda, et vanema põlvkonna esindajad teevad asju iganenud viisil. See tekitab tahtmise neid kritiseerida ja õpetada.

KALAD

Oled oma arvamuses kaljukindel ja kipud teisi õpetama. Sind ei võeta kuulda, pigem võidakse sind enesekeskseks tüübiks pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles