PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 1. mai: Jäär suudab end lõpuks kuulama panna, Kalad korraldavad ajurünnaku

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad tähed sulle maikuu esimeseks päevaks?

Jäär

Suudad oma arvamuse nii jõuliselt sõnadesse panna, et ka kõrgemal positsioonil olevad isikud ei julge sulle vastu vaielda.

Sõnn

Merkuuri ja Uraani ühenduse mõjul tulvab pähe ägedaid ideid. Tulevikus kasu toovat infot saad siis, kui osaled veebikoolitusel.

Kaksikud

Keegi lähedastest võib vajada sinu abi või nõuannet. Tegemist on ehk ammuse valupunktiga, mille klaarimine tuleks nüüd jõuliselt ette võtta.

Vähk

Isegi juhul, kui oled oma partneriga juba palju aastaid koos elanud, võid avastada olulisi asju, mida sa ei tea.

Lõvi

Armastus on täna teema number üks. Mõtled ja juurdled pidevalt, mida teha ja kuidas käituda, et suhteid kiiremini arendada.

Neitsi

Suudad tabada varjatud tähendust teiste öeldud sõnade taga või siis ridade vahelt lugeda. Pilt saab sinu jaoks palju selgemaks.

Kaalud

Suhtlus armastatud inimesega pakub naudingut. Tahate koos olla ja leiate selleks ka võimalusi, võtate koos ette romantilisi seiklusi.

Skorpion

Sõna on sinu käes kui relv – kasutad seda oskuslikult, et oma tahtmine läbi suruda. Vaevalt et keegi sulle selles vastu saab.

Ambur

Sul ei tasuks täna pabistada, mida teised küll sinust arvata võivad, vaid oma mõtted julgelt välja käia. Sellest võib paljudele kasu olla.

Kaljukits

Oled enesekindel ka siis, kui pead suurema kuulajaskonna ees sõna võtma ja oma tegevuse kohta aru andma.

Veevalaja

Võid saada kinnitust, et sinu vaist on hea ja seostamisvõime tugev. Oled mingite inimeste tegutsemismotiive õigesti läbi näinud.

Kalad

Hea päev ajurünnaku või mõttetalgute korraldamiseks. Arutelu on vaidlusterohke ja elav, kindlasti ka edasiviiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles