PÄEVAHOROSKOOP 30. aprill: Kaljukits pulbitseb energiast, Skorpioni keel kisub eriti teravaks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad tähed sulle aprilli viimaseks päevaks?

Jäär

Saad hästi läbi nii vanemate kui ka lastega. Sind meelitavad harrastused, mis pakuvad närvikõdi – kui sõita, siis kiiresti, kui ronida, siis kõrgele.

Sõnn

Väljenda ennast julgelt! Mõtete sõnadesse seadmine tuleb sul hästi välja, vajadusel esined arvutiekraani vahendusel veenvalt ka võõraste ees.

Kaksikud

Võiksid aega võtta raamatute lugemiseks või millegi õppimiseks. Sind võivad köita keerukad teemad, ka võõrkeeleõpe sujub.

Vähk

Tekib mõtteid, kuidas oma kodu õdusamaks muuta. Hoia lähedastega suheldes emotsioonid vaka all. Ära hakka probleeme lahkama.

Lõvi

Töises plaanis võivad suhted keerukaks kiskuda. Kipud olema taktitu ja oma tahtmist teistele jõuga peale suruma.

Neitsi

Ole ettevaatlik liikluses. Väldi liigset füüsilist pingutust – sul on raske oma võimete piiri tajuda, mistõttu suureneb vigastuste oht.

Kaalud

Tuttavas olukorras tunned end mugavamalt. Seltsid pigem inimestega, kellega koos oled juba mõndagi läbi elanud.

Skorpion

Mida tund edasi, seda rohkem pead kontrollima oma teravat keelt – mõtlematult rääkides võid kellelegi haiget teha.

Ambur

Aeg võib sind kokku viia kõrgel positsioonil olevate isikutega. Küllap on sul teadmisi, mis võiks neile muljet avaldada.

Kaljukits

Energiat on palju, aga sul on raskusi selle õigesse kanalisse suunamisega Kaitsed oma seisukohti ka pisiasjus iga hinna eest.

Veevalaja

Mineviku probleemid võivad taas meelde tulla ja tuju rikkuda. Näiteks meenutad tülisid, mis on kunagi lahendamata jäänud.

Kalad

Tööasjus suudad end nüüd varasemast tugevamalt maksma panna. Ole konkreetne ja julge, siis võetakse sinu ettepanekuid ka kuulda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles