11 lauset, mis kukuvad selle kuti suust, kes on sinust sisse võetud

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Naistel on terve arsenal asjadest, mida öelda, kui neile keegi meeldib. Nad valdvad kehakeelt ning suudavad sosistada täpselt õigeid ilusaid sõnu. Meestel aga ei pruugi see sageli nii lihtsalt tulla.

Öeldakse, et mehed ei ole nii sõnaosavad, kuid see pole lihtsalt tõsi. Nad ütlevad palju, millest teine osapool ei pruugi lihtsalt õigesti aru saada. YourTango toob välja fraasid, mida kasutavad mehed, kes näevad sind rohkem kui sõbrana. Nii et kui sa saad temalt sellise tekstisõnumi või ta sulle seda ütleb, siis usu, et ta tunneb su vastu rohkemat.

  1. «See meenutas mulle sind.» Ehk ei taha ta olla liiga otsekohene ja öelda, et mõtles su peale.
  2. «Ma saan sind sellega aidata.» Mehed tahavad tunda, et saavad sind aidata.
  3. «Sa näed hea välja.» Ära mõtle üle – kui ta seda sulle ütleb, siis ta nii ka mõtleb.
  4. «Ma rääkisin oma emaga...» Kui ta avaldab sulle, mida ta oma emaga rääkis, on ta kas su parim sõber või sinust sisse võetud.
  5. «Ma olen pahane/vihane/murelik.» Kui ta avaldab tundeid, mis on rohkemat kui «tore» või «okei», siis on ta valmis näitama sulle oma haavatavat poolt.
  6. «Kus olid? Mis teinud oled?» Kui ta seda just pidevalt ei tee (ahistav jälitamine!), siis tunneb ta su vastu huvi.
  7. «Sa oled nii seksikas.» Jah, ta võib seda olnud öelnud sajale naisele varem, kuid kui ta seda sulle ütleb, tunneb ta su vastu tõmmet.
  8. «Ma märkasin, et sa...» Kui ta ütleb, et märkas sind midagi söömas, ütlemas või tegemas, siis pöörab ta sulle kui isikule palju tähelepanu.
  9. «Ma igatsen sind.» Kui ta ütleb sulle seda suhte ebakindlas faasis, võid kindel olla, et tal on su vastu tugevamad tunded.
  10. «Ma olen su jaoks olemas.» Kui ta on valmis sind igal ajal ära kuulama, siis jagab ta, et tahab olla osa sinu elust.
  11. Ta paneb sulle hüüdnime. Kui ta kutsub sind mõne armsa hüüdnimega, on see samuti märk sügavamatest tunnetest. Kui ta kutsub sind aga perekonnanimega, näitab see pigem kamraadlust.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles