Mariliis Niine üllatab moelaval pilkupüüdvate veekindlate kudumitega

Naine
Copy
Mariliis Niine bukletifoto/TFW
Mariliis Niine bukletifoto/TFW Foto: Mariliis Niine bukletifoto/TFW

Noore moelooja Mariliis Niine innovaatiline bränd Waterproof Knitwear tuleb Tallinn Fashion Weekile vanaema Õile kudumitest inspiratsiooni saanud kollektsiooniga. Disainer avab värvika etendusega moenädala teise, kolmapäevase, päeva ning tema etendust saab näha kell 18.00.

Mariliis Niine brändi Waterproof Knitweari esikkollektsioon «ÕILE» on inspireeritud moelooja vanaema Õile 1950ndatel Sindi Kudumisvabrikus loodud kudumitest. Kollektsiooni mustrid ja värvid on moderniseeritud kombinatsioon 50ndate geomeetriast, lapsepõlve mälestustest ning hetkedest vanaisa ja vanaemaga aias lilli istutades ning aeda kaunistades.

Mariliis Niine bränd Waterproof Knitwear valmistab innovaatilisi veekindlaid kudumeid, mis on loodud lambavillast ja villajääkidest. Tegu on brändiga, mis keskendub zero-waste põhimõttele, samal ajal pannes rõhku efektsetele ülerõivastele ja aksessuaaridele. «Kuigi esmajoones on isegi raske tabada nende vettpidavaid omadusi, kannavad nad endas edasi aga kõiki kudumiga seotud mugavusi, alates hingavusest kuni efektsete ja ainukordsete mustriteni,» ütleb moelooja.

Eesti moe tähtsündmus Tallinn Fashion Week leiab veebi teel aset 5. – 6. mail, tuues juba kaheksateistkümnendat korda lavale nii kodumaa tippdisainerid, kui ka siinse moemaastiku uued ja värsked tegijad.

Tallinn Fashion Weeki programm

Teisipäev 05.05 kell 18.00

Tim Bluz, Katrin Aasmaa

Alexanderling, Mammu Couture

Tallinn Design House, Kirill Safonov

Kolmapäev 06.05 kell 18.00

Mariliis Niine, Cärol Ott, Virtuoza by Liisi Tui

Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Tanel Veenre

Marilin Sikkal, Kristina Viirpalu

Loe Tallinn Fashion Weeki uudiseid ja vaata ülekannet  Elu24.ee/tfw.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles