Kolm kapis leiduvat naturaalset alternatiivi meigieemaldajale

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Paljud arvavad, et kuna kosmeetika on spetsiifilise koostisega, läheb meigi eemaldamiseks tarvis spetsiaalse koostisega meigieemaldus-vahendit. Tegelikult saab meiki eemaldada ka sinu köögikapis leiduvate vahenditega, kirjutab Seventeen.

Kui meigieemaldaja saab otsa ja kohe pole võimalik poodi lipata, võid asenduseks kasvõi külmkapis seisvat lehmapiima kasutada. Kas oleksid osanud arvata, et isegi lehmapiim sobib meigi eemaldamiseks?

Tegelikult sobib meigi eemaldamiseks kasutada teisigi aineid, mis teevad nahale head.

Need kolm kapis leiduvat ainet sobivad suurepäraselt megieemalduseks:

OLIIVÕLI

Foto: Shutterstock

Kui tavaline meigieemaldaja võib silmad kipitama panna, on oliivõli jällegi suurepärane vahend. See on silmade ümbruses oleva naha vastu uskumatult hell. Tupsuta õli vatipadjale ja eemalda meik tavapäraste võtetega.

PIIM

Foto: Shutterstock

Piima kasutatakse paljudes ilutoodetes, kuna see see mõjub tundlikule nahale rahustavalt. Parimate tulemuste saavutamiseks tilguta piima sisse paar tilka mandliõli, aga kui sul seda pole, siis ka ilma toimib hästi. Ujuta vatipatja piima sees, eemalda sellega meik ja pese nägu sooja veega puhtaks.

BEEBIÕLI

Foto: Shutterstock

Allesjäänud beebiõli ei tohiks kunagi ära visata, isegi kui su lapsed seda enam ei vaja. Beebiõli on üks parimaid viise suitsuse silmameigi eemaldamiseks. Kanna õli vatipadjale ja eemalda meik silma sisenurgast väljapoole tõmmates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles