Mees avastas üllatusmuna seest midagi ootamatut

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kes meist poleks söönud armastatud Kinderi üllatusmuna? Šokolaadist muna maitseb oivaliselt ja selle sees on pisike mänguasi – mida sa hing veel ihaldad! Kui sa pole seest õõnsat maiuspala veel proovinud, siis mine kindlasti ostma.

Imemaitsev piimašokolaadi sisemist poolt katab piimamaitseline koor ja maiuspala sees on väike kollane plastkapsel, mis sisaldab mänguasja, kirjutab Mirror.

Suur Kindermuna fänn Sullivan Poulter on küll täiskasvanu ja šokolaadimune oma elu korduvalt söönud, tegi ta alles nüüd üllatusliku avastuse. «Olen küll parajas vanuses, aga alles nüüd märkasin,» ütleb mees, kes tegi suure avastuse, et kollane mänguasjakapsel sümboliseerib munakollast. See info tekitas temas suurt hämmastust.

Foto: Shutterstock

Mees tegi oma avastuse kohta sotsiaalmeediasse ka postituse ja tuli välja, et paljud ei teadnud, et kollane mänguasja kapsel tähistab munakollast. Postituse alla tekkis sadu kommenteerijaid, kellest üks kirjutas: «Ka mina ei teadnud seda ja see tundub täitsa loogiline, kui nüüd ütled.»

Järgmine kommenteerib: «Tõesti ja valge šokolaad on munavalge.»

Üks 45-aastane naine lisab: «Ilmselgelt pole inimene iial liiga vana, et uusi asju õppida!»

Kinderi šokolaad loodi 1968. aastal Michele Ferrero, šokolaadimeistri poja, poolt. Kuus aastat hiljem tuli meeskond ideele luua Kinder Surprise’i muna, mille eesmärk oli pakkuda lastele lihavõttepühade traditsioonide rõõmu aastaringselt.

Originaalis oli iga mänguasi käsitsi valmistatud ja muna täitmiseks valmistati aastas 100 erinevat mänguasja.

1975. aastal hakati tootma šokolaadihelbeid. Ja loomulikult leiutati ka Kinder Bueno, mis on samuti valge ja piimašokolaadi kooslusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles