PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 2. mai: Jäär rapsib uisapäisa, Kaljukits hoidku puhkepäeval tööasjadest eemale

Naine
Copy
Võta vabalt ja naudi elu!
Võta vabalt ja naudi elu! Foto: Shutterstock

Laupäevane horoskoop on sinu ees!

Jäär

Sa ei malda pikalt mõelda, arutleda selle üle, mis on mõistlik ja mis mitte. Tahad ruttu tegevusse tormata, isegi kui asjade käik pole paika pandud.

Sõnn

Oled olemuselt alalhoidlik, ent seiklushimu piitsutab sind takka. Nii võid sattuda olukordadesse, mis pole päris turvalised.

Kaksikud

Välimuse eest hoolitsemine on sulle tähtis, tahad ka teistele meelt mööda olla. Kui tunned end ilusana, oled ka enesekindlam.

Vähk

Sul on väga täpne ettekujutus, mida tahad saavutada. Jätkub nii tahtejõudu kui ka julgust, ent puudu jääb paindlikkusest.

Lõvi

Veeda nädalavahetus kallima kaisus. Kui sul partnerit pole, tee konto tutvumisportaalis. Pane end proovile, tee vastassoost isikutega julgelt juttu.

Neitsi

Vanade sõprade ülesotsimine toob ellu tasakaalu. Meeldivate mälestuste meenutamine on nagu teraapia, mis ärevustunde maha võtab.

Kaalud

Ehkki oled plaani paika pannud, hüppavad kaaslased alt ära või siis ei soosi planeeritud ettevõtmist välised olud.

Skorpion

Üsna hea aeg, et tegeleda loominguliste hobidega. Võid leida enda juures seni avastamata andeid.

Ambur

Mõni vanem sugulane võib end hüljatuna tunda, aga sina saad seda olukorda parandada. Helista talle, too päike teise inimese päeva!

Kaljukits

Sind võib vallata kiusatus puhkepäevadel tööasjadega tegeleda. See ei ole parim mõte, nii ei saa sa ju uueks nädalaks jõuvarusid taastada.

Veevalaja

Hea aeg vanade sõpradega suhtlemiseks. Kui oled rahaasjade pärast veidi mures, rahustavad kaaslased sind maha.

Kalad

Pole välistatud, et sul tuleb tegemist teha isikuga, kelles näed konkurenti. Ära mõtle, et sul on põhjust karta – nii suurendad ise oma hirmu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles