KÄKITEGU! ⟩ Õpetus, kuidas meeste soengut koduses olus lõigata

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Chris näitab, et juuste lõikamine polegi raketiteadus ja ka kodus on võimalik sellega kenasti hakkama saada.
Chris näitab, et juuste lõikamine polegi raketiteadus ja ka kodus on võimalik sellega kenasti hakkama saada. Foto: Kuvatõmmis Instagramist/@chrisappleton1

Inimesed loodavad juuste lõikamises üha enam perekonnale või partnerile. Kuna isehakanud juuksuril juhtub palju äpardusi, otsustas kuulsuste juuksestilist detailse õpetusvideo üles laadida, kirjutab Popsugar

Maailmakuulsate staaride juuksur Chris Appleton jagas Instagramis videot, milles selgitab viie minutiga lahti, kui lihtne on meeste juukseid koduses tingimuses lõigata. Kõik, mida sa vajad, on sobivate otsikutega juukselõikusmasin, klambrid, käärid ja kamm.

Vaata videost, kuidas Appleton juukseid lõikama õpetab:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

1. Jaga juuksed lahkudeks

Lahkudeks jaotatud juuksed tuleb klambritega eraldada, et saaksid aru, milline osa peab pikemaks jääma, milline osa lühemaks. Kinnita pikemaks plaanitud osa suunaga ülespoole – just nagu videos näha.

2. Vali masina jaoks õige otsik

Vali tavapärasemast pikem otsik, kui harjunud oled. See on vajalik selleks, et hiljem võimalikke eksimusi parandada. Appleton kasutab tavaliselt number 3 suurust, aga valib videos number nelja.

3. Küljed lühikeseks

Alusta juuste lõikamist alati eestpoolt ja suuna masin ülespoole. Lõika kõigepeal pool juustest pea tagumise osa keskmesse ja teine külg samamoodi.

4. Sujuv üleminek

Kui alguses valisid otsikuks suuruse neli, siis nüüd haara number kolm. Käi kiirete ja kergete tõmmetega juuste alumine piir üle, et väljanägemine oleks sujuv.

5. Nüüd pealmise osa kallale

Kui oled alumise osa lõpetanud, eemalda klambrid ja haara käärid. Niisuta pealmisi juukseid, et neid oleks parem lõigata. Tekita peale üks lahk, et saaksid ühe külhe lõigata lühemaks.

6. Lõika pealae osa

Jälgi videost, kuidas Appleton juuksesalgu haarab ja kääridega ülearuse osa maha lõikab. Juuksed peavad olema selleks piisavalt niisked. Sellisel viisil juuksesalku hoides tekib tulemuseks sujuv üleminek.

7. Lõika esiosa

Ülejäänud juuste lõikamisel tuleb juuksesalk suunaga ülespoole haarata ja käärid suunata täpselt sellise nurga alt nagu seda teeb Appleton. Veendu, et sa ei lõikaks liiga palju maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles