7 vaimukat kohtingut, mis eriolukorrast olenemata vägevalt peetud said

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Armunud paar
Armunud paar Foto: Shutterstock

Eriolukord on pannud meid kõiki väga keerulisse olukorda. Aga leidub ka paare, kes olenemata kõigest üksteisele mängulusti, romantilisi kohtinguid ning toredaid emotsioone pakuvad, vahendab EVOKE.

Lisaks sellele, et osad paarid otsustasid keerulisest olukorrast olenemata siiski kohtinguid pidada, otsustasid neist ka internetti postitusi teha ning just need nüüd sinuni toomegi.

Telesaatest inspireeritud kohting

Chigagos elav koomik George Elrod lisas oma Twitteri kontole postituse, kuhu on lisanud kolm erinevat pilti: elutoast, kasutatavatest koostisainetest ning telerist, kuhu on mängima pandud telesaade «Chopped» («Hakitud» eesti k. - toim.). Postituse kirjelduses seisab, et tema kallim kinkis talle telesaate «Chopped» teemalise kohtingu.

Kuigi idee oli suurepärane, tõdes koomik pärast õhtut, et nad ei suuda siiski koos süüa teha. «Ma küll valmistasin mingi.. salati, aga Justin kõrvetas kala ära,» lisas George lõpetuseks.

Joogid, kaardid ja ballaadid

See on üks lihtsamaid viise, kuidas õhtust suurepärane kohting välja võluda. Otsige välja oma lemmikud plaadid, erinevad laua- või kaardimängud ning parimate kokteilide retseptid ja pidu võib alata! Just nii otsustas teha ka Andy Fleming, kes oma tagasihoidlikut kohtingut ka Twitteri kontol kogu maailmaga jagada otsustas.

Kui soovid veidi Iirimaa hõngu tekitada, on sinu parimateks sõpradeks tavalised mängukaardid ja hea Iiri õlu.

Talupoja romantika

Tom Ham viis vaatajaid imeilusasse maamajja, mis sobiks kenasti «Helisev muusika» jätkufilmi tegevuspaigaks. Kenasti kaetud laud keset kaunist vaikust.. Mida veel soovida?

Kodune kinosaal

Allisson Reese sai osa väga põnevast kinoõhtust. Nimelt otsustas tema abikaasa muuta üheks õhtuks kodu hoopiski kinosaaliks. Twitteri postituses on näha, et eraldi olid meisterdatud nii piletid kui ka kinokavad, kus olid valikus seitse erinevat filmi: «Down Hill», «The Gentleman», «Endings, Begginings», «The Big Lebowski», «Birds of Prey», «Honey boy» ja «The Lion King».

Piltidelt on näha ka seda, et paari köök oli võluväel muutunud hoopiski baariks, kus pakuti erinevaid jooke ning suupisteid. Peab tõdema, et baaris kehtiv hinnakiri, oli vägagi krõbedate hindadega.. Allison kommenteeris postituse kirjelduses, et kohting oli lollakalt armas ja väga kallis.

Restoran Part Deux

Madeleine Martin lisas oma Twitterisse hoopiski restorani postituse. Arvad, et naine tegi sohki? Tegelikult mitte! Nimelt oli see restoran üles seatud tema enda koju. Naine kirjutab, et valisid välja kõige meelepärasemad road oma lemmikust restoranist ning valmistasid need kodus ise kenasti valmis.

Luksuslik kohting haagissuvilas

Alati ei ole suurepärase kohtingu tarbeks vaja laenutada hirmkallist limusiini. Üks mees otsustas oma naisele korraldada kohtingu hoopiski koduaias seisvas haagissuvilas. Ta nihutas pingid nii, et mõlemal oleks hea ning mugav istuda. Asetas toolide vahele laua, mille kaunistas küünalde, jookide ja laualambiga. Naise näost on näha, et sellel õhtul unustas ta oma tusatuju sootuks ära.

Kunstilembeline kohting töötoas

Katya Jeanne postitas oma karantiinipäevikus, et kolmandal päeval otsustas tema kihlatu naist veidi üllatada. Ta korraldas ühise kunstiklassi otse nende kodus. Õhtu lõpuks valmisid kaunid maalid päikeseloojangust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles