TALLINN FASHION WEEK ⟩ Skandaalitar Anu Saagim: kõike teen, mis on keelatud!

Copy

Hoia distantsi! Kanna maski! Pese käsi! Ja ära jumala eest kedagi kallista! Koroonakriis Eesti taandub just tänu sellele, et suur osa sõnakuulelikke eestlasi neid soovitusi jälgib. Aga kõigi kohta see ei kehti. «Kõike teen, mis on keelatud!» hõiskab Anu Saagim silmade särades. Tallinn Fashion Weekil on kurikuulus kaunitar taas modellina laval.

Ei saa ka virtuaalne moenädal läbi ilma skandaalita, kui laval on Anu Saagim. Anu kannab Tim Bluzi rahast inspireeritud rõivaid. Kogu maailma majandus kukkus kolinal kokku, kuid moelaval paistab mõnel raha olevat nii palju üle, et õmble või kleitideks!

Anu Saagim Tallinn Fashion Weeki lava taga, rõivad Tim Bluz.
Anu Saagim Tallinn Fashion Weeki lava taga, rõivad Tim Bluz. Foto: Meisi Volt

Anu, kas sul polnud vähimatki hirmupoega tulla koroonaajal kodust välja ja astuda modellina lavale?

Absoluutselt mitte! Ma teen kõiki asju, mis on keelatud! Alati, absoluutselt.

Kuidas sulle üldse need kriisiaja piirangud on mõjunud ja kui palju sa neid arvestad?

Oh, need kriisiaja piirangud on mulle mõjunud salendavalt! Trallallaa – kohe näitan. Ehk siis minuga juhtub alati see, et kui mingi jama on majas, siis ma tõesti alati võtan kohutavalt alla.

Jaah... seda olukorras, kus enamik meist on hunniku karantiini-kilode võrra kopsakamad. Kuid tõsiasi, et kõik naised Anu Saagiminit tema ebaõiglase saleduse ja bravuurika suhtumise pärast vihkavad, paneb päevakangelase üksnes rõõmust hõiskama ja üles-alla hüppama. Mis edasi sai? Vaata videost, saad teada! Mis sorti inimene sina kriisi ajal oled, hiir või näpud-püsti-tüdruk? 

Anu Saagimi etteastet näed Tallinn Fashion Weeki moelaval Elu24.ee kohe avaetenduses, teisipäeval, 5.05 kell 18

Anu ja Anu – üks tähtsam kui teine! Vasakul Tallinn Fashion Weeki peakorraldaja Anu Kikas, paremal väsimatu bravuuritar, modell, ajakirjanik ja elukunstnik Anu Saagim.
Anu ja Anu – üks tähtsam kui teine! Vasakul Tallinn Fashion Weeki peakorraldaja Anu Kikas, paremal väsimatu bravuuritar, modell, ajakirjanik ja elukunstnik Anu Saagim. Foto: Meisi Volt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles