TALLINN FASHION WEEK ⟩ VIDEO. Uskumatu lugu! Moefännid tulid ja viisid kogu kollektsiooni minema!

Copy

Kriis ja karantiin pöörasid maailma pea peale. Eesti mood oli küll üks esimesi, kes jalad alla sai ning Tallinn Fashion Weeki veebi kolis, aga inimeste moeisu ootamist ei kannata. Armastatud moelooja Kirill Safonov leidiski end keset moekevadet äkitselt täiesti ootamatust olukorrast! Vaata videost, mis siis sai.

Eesti disainerid töötavad kollektsioonide kallal pool aastat, vahel rohkemgi. Märtsis jõuab tavaliselt kätte kevade kõrghetk ja kogu looming sammub glamuurse etenduse kujul moelavale. Kuid sel aastal läks teisiti. Moeloojad olid valmis, rõivad olid valmis, publik juba ootas.... Kuid kriis raksas sisse ja pani külmuts kõik rahvarohked sündmused.

Kirill Safonovi kliendid on aga moedisaineri tulihingelised fännid. Niipea kui uued asjad valmis, on kohal ka kandjad, kes neid otsekohe selga panna soovivad. Aga mida teha olukorra kui moenädal äkitselt ära jääb? Ja siis polnud veel selge, millal ja mis viisil see üldse toimuda saab?

Karismaatilise ja kirgliku käekirjaga disainer otsustas loomingulisest kõrghetkest - etendusest - loobuda ja fashionistadele asjad kohe kätte anda. Ning kuna kõik teavad, et Kirill asjad on ainulaadsed, igat mudelit valmib vaid loetud arv ning kes hiljaks jääb see... Kuula ise kõike täpsemalt videointervjuust Kirill Safonoviga!

Moelooja Kirill Safonov vasakul, paremal kolleeg Riina Põldroos.
Moelooja Kirill Safonov vasakul, paremal kolleeg Riina Põldroos. Foto: Toni Läänsalu

Kirilli imepärane moemaailm ei jää siiski Tallinn Fashion Weeki vaatajatel nägemata, vaid jõuab publikuni fotoetenduse kujul! Ole valmis moegurmeeks juba 5. ja 6. mail, kell: 18.00 Elu24.ee moelavaks muutuval veebilehel! Kasuta võimalust näha tasuta parimat osa Eesti moekunstist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles