VIDEO. Legendaarne moefotograaf paljastab saladuse kuidas pildi peal parem välja näha

Copy

Kuidas modellid alati fotodel nii kaunid on? Jah, nad ongi ilusad. Kuid seal on ka mitu konkreetset ja hästitoimivat saladust, mida sinagi võid kasutada! Tallinn Fashion Weeki legendaarne ja geniaalne moefotograaf Erlend Štaub annab kolm näpunäidet kuidas seda teha. Kuula, saa teada ja ole piltidel ilusam kui iial enne! Vaata videot.

Mida soovitab mees, kes on teinud sadu ja tuhandeid võrratuid moefotosid? Pildistanud kümneid kordi üles kõik Eesti artistid, seltskonnastaarid, tuntud ja tundmatud külalised? Usu, see mees teab paremini kui keegi teine kuidas pildi peal parem välja näha.

Erlend Štaub annab kolm konkreetset ja kasulikku soovitust ja üks neist kõlab nii: vaata peeglisse! Jah, eputamine pole mingi patt. Vastupidi - see on üks osa ilusamana pildile jäämise koolituseast, mida kasutavad muuseas kõik modellid.

Vaata virtuaalset Tallinn Fashion Weeki juba 5. ja 6. mail kell: 18.

Erlend Štaub on ääretult populaarne! Esiteks teeb ta võrratuid pilte ja lisaks on ta suurepärane suhtleja. Pole ime, et igal vabal hetkel on moefotograaf kaunitest daamidest ümber piiratud. Vasakult: Mari-Liis Helvik, Anne Rinne, keskel Erlend Štaub, paremal Merit Boejikens, Kristina Herodes.
Erlend Štaub on ääretult populaarne! Esiteks teeb ta võrratuid pilte ja lisaks on ta suurepärane suhtleja. Pole ime, et igal vabal hetkel on moefotograaf kaunitest daamidest ümber piiratud. Vasakult: Mari-Liis Helvik, Anne Rinne, keskel Erlend Štaub, paremal Merit Boejikens, Kristina Herodes. Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles