Katy Perry hullutab fänne väga veidrate kostüümidega

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Katy Perry wc-paberis
Katy Perry wc-paberis Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Paljud erinevad kuulsused on võtnud karantiini ajal oma eesmärgiks rahva lõbustamise. Seda teed on läinud ka lauljatar Katy Perry, kes selle tarbeks lausa hiiglasliku WC-paberi rulli sisse puges, vahendab ET.

Katy Perry on võtnud endale südameasjaks riietuda telesaates «American Idol» vastavalt hetke maailma trendide järgi, aga ei võta aluseks riidetrende, vaid hoopiski tavapäraselt kodus kasutatavaid vahendeid. Näiteks pärast eelmise nädala «American Idol» saadet, otsustas ta kanda hiiglaslikku kätepesuvahendi kostüümi, et inimestele seas käte desinfitseerimist populaarsemaks muuta.

Sel nädalal oli tema kostüümiks hoopiski hiiglaslik WC-paberi rull ning seda seetõttu, et pärast pandeemia väljakuulutamist, algas inimeste seas paaniline tualettpaberi kokkuostmine.

Saatejuht Ryan Seacrest pani saate alguses inimestele südamele, et eriti praegu on väga oluline pöörata erilist tähelepanu oma lähedastele. Seejärel alustas ta kohtunike tutvustamist, alustades Lionel Richiest, Luke Bryanist ning lõpetas Katy Perryga, kes oli väga silmapaistvalt riietunud.

«Ma lihtsalt tahan kindel olla, et kõigil on kodus piisavalt palju WC-paberit,» selgitas Perry oma kostüümivalikut pärast kaaskohtuniku Richie suurt naerupahvakat. Richie otsustas selgitusest olenemata olukorrale veel veidi vürtsi juurde lisada ning küsis: «Mitmekihiline paber sa oled? Kas kolmekihiline või paber, mida võtad kaasa näiteks haagissuvilasse minnes?»

«Ma tegelikult ei plaani seda kogu aeg kanda. Võin selle sulle saata, Luke (Bryan - toim.), sest tean, et sa kasutad seda,» torkas Perry. «Jah, just seda ma vajangi,» vastas Luke naerdes.

Tõepoolekst ei kandnud Katy seda kostüümi saate lõpuni. Kohe, kui ta oli end taas mugavatesse riietesse seadnud, mindi saate põhiformaadi juurde. Vaatajate soovil jätkab saates kümme artisti: Louis Knight, Julia Gargano, Jovin Webb, Grace Leer, Jonny West, Sophia James, Arthur Gunn, Just Sam, Dillon James ja Francisco Martin. Saate lõpuks jäi neist alles vaid seitse.

Pärast saadet postitas Perry kostüümidega tehtud pilte ning videosid oma Instagrami kontole ning selgitab, et tegelikult ei kanna ta selliseid kostüüme tõesti kogu aeg. «Ma olen saanud oma kostüümide kohta saanud väga palju kriitikat, seal hulgas ka palju konstruktiivset kriitikat. Aga olen alati arvanud, et on naljakas alustada saadet millegi lõbusaga,» selgitas ta.

Samuti andis lauljatar vihjeid ka järgmisel nädala kostüümivaliku osas. «Järgmisel nädalal on teatavasti emadepäev. Samuti Disney nädal! Seega te ilmselt teate, millesse järgmises saates riietuda kavatsen,» ütleb Katy salapäraselt, hoides samal ajal käes armsat kutsikat. «Ma kavatsen ta adopteerida, sest ta on hetkel mu tütar nii kaua, kuni minu beebi sünnib,» osutab lauljatar käega koera poole.

Teiste piltide ja videode hulgas, postitas Perry oma Instagrami kontole ka «American Idol» tiiseri, kus tualettpaberi rullis puslet kokku paneb ning banaanileiba küpsetab. «Hei! Siin Katy Perry. Teatan, et täna õhtul läheb eetrisse uus episood saatest «American Idol,» teatab Katy Perry rõõmsalt. Pärast ahjukella kõlamist, teatab naine, et tema banaanileib on valminud ning suundub seda ahjust välja võtma. Banaanileib käes, üritab naine oma hiiglasliku kostüümiga teise tuppa minna, aga paraku ei mahu ta uksest siiski väga hästi läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles