Neli ilutrikki, mis ennetavad tselluliiti, paistes silmi ja muid iluvigu

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Mõned jumestusnõuanded võivad kõlada imelikult, kuid need tõesti töötavad. See on imeline tunne, kui mõtled välja teistmoodi ilunipi ja see teeb silmad ette isegi teadlaste soovitustele. Beauty High veebileht loetles üles oma lemmiknipid, mis tunduvad päris head!

Miks raisata kalleid kreeme ja vahendeid, kui igaüks meist tahaks toime tulla lihtsalt kiirete ja kergete lahendustega? Aina enam on moes naturaalsus ja seepärast muutuvad allolevad väljamõeldud nipid eriti väärtuslikuks.

Ideaalselt värvitud ripsmed

Ripsmetušši lahtiste jääkide vältimiseks aseta lusikas silmalau peale, võimalikult ripsmepiiri lähedale. Võid kindel olla, et nüüd ei satu ripsmetušši kuidagi lau peale, kui värvid.

Kartulit on?

Silmade tursete vähendamiseks koori toorest kartulit ja aseta õhukesed viilud pooleks tunniks silmade peale. Kartul jahutab silmi ja turse väheneb võluväel.

Tselluliidivaba ihu

Kui hakkad oma kehal märkama tselluliiti, kasuta koorimiseks kohvipaksu. Kofeiin stimuleerib naharakke ja jahvatatud kohvioa tükid koorivad naha siidpehmeks.

Ideaalne maniküür

Kas sul pole aega oodata, millal küünelakk ära kuivab? Kasta lakitud küüntega sõrmed kolmeks minutiks külma vette ja lakk ongi kuiv.

Põnevat katsetamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles