RETSEPT ⟩ Valmista ise: Argentiina veisepada rohke küüslauguga

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Jätkame neljapäeva vürtsikalt ning pakume sulle suurepärast Argentiina veisepada retsepti.

Vaja läheb:

  • 400 g veise välisfilee kuubikuid
  • 4-5 purustatud küüslauku
  • 1 suurt hakitud sibulat
  • 2 dl veiselihapuljongit
  • 1 tšillikauna
  • 1 sidrunit
  • 4 spl tomatipastat
  • 1-2 loorberilehte
  • soola ja pipart
  • 1 punast ja 1 rohelist paprikat
  • õli

Pruunista kergelt õlis küüslauk ja sibul. Aseta juurde veiseliha, maitsesta soola ja pipraga, pruunista liha kergelt läbi ja lisa tšillit. Vähenda kuumust, vala juurde puljong, lisa riivitud sidrunikoor, tomatipasta, loorberilehed ja sidrunimahl. Hauta, kuni liha on muutunud mõnusalt pehmeks. Vahetult enne tulelt võtmist lisa roale viilutatud paprika. Serveeri kuumalt koos meelepäraste lisanditega, näiteks ahjukartulite või riisiga.

Head isu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles