Vene juukseproff õpetab: soengud ja värvitoonid, mis teevad vanemaks

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Pildil on kaunis mustajuukseline naine, aga Lenonid Romanov arvab, et see pole õige toon ühelegi naisele, kelle loomulik värvitoon just must pole.
Pildil on kaunis mustajuukseline naine, aga Lenonid Romanov arvab, et see pole õige toon ühelegi naisele, kelle loomulik värvitoon just must pole. Foto: Shutterstock

Igal naisel on oma värvitoon ja lõikus, mida ta eelistab, kuid on soenguid, millega võib alt minna ja mis lisavad visuaalselt kõigile aastaid juurde.

Professionaalne stilist Leonid Romanov rääkis väljaandele Goodhouse.ru, mida tark naine väldib.

  1. Kui sul on lühike lõikus, jälgi, et see poleks liiga teravate joontega. Järsud jooned lisavad aastaid ja toovad vead esile.
  2. Kui sa annad oma soengule juukselakiga ümmarguse kuju, ajad ta veel eriti lokki ja tupeerid suureks, siis näed välja vanamoodne – justkui eelmisest sajandist.
  3. Kui su juuksed on liiga pikad, toonitud aga liiga peenikeste külmade triipudega, siis lisab see visuaalselt aastaid.
  4. Kandiline kiivrilaadne soeng pole kindlasti hea mõte.
  5. Loomulikud sassis tekstuurid sobivad noortele tüdrukutele, aga täiskasvanud naise soeng peaks välja nägema viisakas ja sätitud
  6. Sirge ja karm tukk muudab su näo ruudukujuliseks ja raskepäraseks. Paljud naised usuvad, et nii saab varjata otsaesisekortse – nad eksivad.
  7. Roosad, violetsed ja vasetoonid sobivad jällegi nooretele tüdrukutele, vanematel naistel näevad sageli välja naeruväärsed ja annavad näonahale kollaka tooni.
  8. Ära värvi oma juukseid süsimustaks. See annab näole liigse koormuse, muudab jooned teravamaks ja rõhutab kõiki vigu ja vananemisega seotud muutusi. Must sobib harva kellelegi, välja arvatud, muidugi, kui see on su loomulik toon.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles