9 seksinõuannet lesbidelt, mis aitavad heteronaistel rohkem ning paremaid orgasme saada

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Kui juttu tuleb orgasmide saamisest, on naised, kes magavad naistega kindlasti esikohal, kirjutab health.com.

Üks uuring, mis avaldati seksuaalmeditsiini teadusajakirjas The Journal of Sexual Medicine, vaatas seksuaalse orientatsiooni ning orgasmide suhet ning teadlased jõudsid järeldusele, et lesbilised naised said palju suurema tõenäosusega seksi ajal orgasmi, kui heteroseksuaalsed või biseksuaalsed naised. 

Teine uuring, mis ilmus seksuaalkäitumisest rääkivas ajakirjas Archives of Sexual Behaviour, rääkis sarnast lugu. Nende andmetel seksivad naised, kes magavad meestega, kuus keskmiselt 15 korda, samal ajal kui naised, kes magavad naistega, seksivad kuus umbes 10 korda. Olenemata sellest, et lesbilised naised seksivad vähem, saavad nad heteronaistest kolm korda suurema tõenäosusega iga kord orgasmi.

Jah, need uuringutulemused võivad küll tekitada tahtmise «meeskonda vahetada», ent nii need asjad kahjuks ei tööta. Selle asemel proovi järgida neid soovitusi, mida naistega magavad naised sinuga jagavad, et saada rohkem ning paremaid orgasme ka siis, kui oled linade vahel hoopis mehega.

Ära stressa orgasmi saamise pärast

See võib küll tunduda ebaloogilise soovitusena, ent kui sa soovid orgasmi saada, siis lõpeta sellele pingsalt mõtlemine. Seksi ajal on väga kerge oma mõtetesse kinni jääda ning keskenduda vaid lõpptulemusele, mis aga rikub magamistoas valitseva õhkkonna. Keskendu finiši asemel hoopis teekonnale: igale puudutusele ning naudingutele, mis leiavad aset käesolevas hetkes. Nõnda oled ise palju lõõgastunum ning paremas ühenduses oma partneriga.

Keskendu oma rindadele

Seksikas pesu, niburõngad ning rindadele keskenduvad sekspoosid on vaid mõned viisid, kuidas oma rindu seksuaalsesse tegevusse kaasata. Tegelikult on ka palju lihtsam viis, et su rinnad ning nibud, mis on üks peamisi erogeenseid tsoone, saaksid soovitava tähelepanu osaliseks — lihtsalt küsi! «Mulle meeldib, kui mu nibudega mängitakse nii eelmängu kui seksi ajal. See on miski, mida ma vajan orgasmi saamiseks, seega olen lihtsalt õppinud seda oma partneri käest küsima,» ütleb üks 26-aastane naine. «Ning ära kõhkle - anna oma partnerile ka täpsemaid juhtnööre, kuidas sa soovid, et sind katsutakse,» lisab ta. Pigistamine, limpsimine, näksamine ning lihtsalt kätega katsumine on ju täeisti erinevad asjad.

Kliitor, kliitor ning veelkord - kliitor!

«Ma ei suuda seda piisavalt rõhutada: kliitori stimuleerimine on ääretult oluline. Ma ei jõua orgasmini vaid penetratsiooni teel, seega kui ma soovin orgasmi saada, siis ma katsun ise oma kliitorit, samal ajal kui partner või mõni seksmänguasi minu sees on,» jagab üks 30-aastane naine. «Või siis palun ma partneril oma kliitoriga tegeleda kasutades suud, vibraatorit või kätt, olenevalt sellest, millist laadi survet ma parajasti soovin.»

Naera piinlikud hetked minema

Olgem ausad, seks ei ole päriselus kunagi selline nagu filmides kujutatakse. «Minu perspektiivi asjast muutis see, kui keegi ütles mulle, et kui sa seksi ajal kordagi ei naera, siis ei tee sa seda õigesti. See tuletas mulle meelde, et seks tõesti ongi tihti piinlik ning kohmakas ja see on täiesti okei,» kirjeldab 23-aastane neiu oma nägemust asjast. «Sex ei voola alati sujuvalt: käed väsivad ära, kehad teevad hääli, voodilinad jäävad ette, sa kukud peaaegu voodist maha ning ma usun täiesti siiralt, et pole olemas seksikat viisi teksaste jalast võtmiseks. Ent nende hetkede üle naerma õppimine aitas mul vähendada survet, mille olin endale peale pannud, et iga kord »täiuslik« seksuaalne kogemus luua.»

Tee suu lahti ja ütle, mida sa tahad

Mis tundub sulle eriti mõnus? Mis tundub lihtsalt «eh»? Mida sa voodis rohkem sooviksid? Tee kindlaks, et su partner teaks vastust nendele küsimustele ning orgasmid juhtuvad palju kergemini. «See pole kamandamine, kui sa oma kaaslasega enne seksi, seksi ajal või peale seda suhtled,» ütleb üks naine. «Sina tead ennast ja oma keha paremini kui keegi teine. Kui see, mida kaaslane teeb, sinu jaoks ei tööta, siis ütle talle, mis töötab. Ära tunne, et pead lihtsalt asjaga kaasa minema ja teesklema, et mitte kaaslase tundeid haavata. Kogemus on mõlema osapoole jaoks parem, kui te teineteisega vabalt ning ausalt suhtlete.»

Keskendu oma kaaslasele

Pole vahet, kas tegemist on üheöösuhte või pikaajalise kaaslasega, seksi ajal on väga kerge hoogu sattuda ning kaaslane lihtsalt unustada. Seetõttu soovitab üks 27-aastane naine just järgmist tehnikat: keskendu oma kaaslasele, ütle ta nime või vaata talle silma. Ära naudi ainult seksi, naudi inimest. Keskendu tema hingamisele, sellele, mis teda erutab ning sellele, kuidas partner sind puudutab ning suudleb. Enne kui arugi saad, võib su keha olla orgasmile palju lähemal, kui ainult iseendale keskendudes.

Vajuta pidurit

Paljud inimesed näevad eelmängu kui vaid suupistet, mis tuleb enne põhiroa juurde kiirustamist lihtsalt alla kugistada. See on aga täiesti vastupidine lähenemine sellele, mida peaksid tegema, kui soovid orgasmi saada. «Pole vahet, kas tegemist on su esimese partneriga või on sul neid olnud mitmeid, ära unusta nautida protsessi, mis viib su partneri orgasmini,» annab üks 24-aastane neiu nõu. «Jah, kähkukad on ka toredad ning neile on samuti oma koht, ent lase endal aeg-ajalt ka pidurit tõmmata, naudi oma partneri keha ning sedagi, kuidas tema sind naudib.»

Aja räpast juttu

Taaskord taandub kõik omavahelisele suhtlemisele, sest kaaslasega peab rääkima olenemata sellest, kas seksid temaga esimest või tuhandendat korda. Anna talle teada, mida ta sinuga teha võiks, olgu see siis limpsamine, puudutamine, õrritamine, penetreerimine või misiganes. Seda on hea teha väikeste räpaste lausetega, mis annavad partnerile juhiseid, kuid samal ajal panevad ka nii sind kui teda end seksikana tundma. Üks 28-aastane naine jagab näitena oma lemmikfraase: «Ma soovin sind maitsta.», «Kas sulle meeldib see, mida ma teen?» ning «Ma tahan sind sealt katsuda.»

Katseta mänguasjadega, mis ei meenuta peenist

Jah, muidugi, dildod ja baklažaanikujulised vibraatorid võivad olla väga toredad, ent peenist meenutavad mänguasjad ei ole ainus võimalik valik. Tegelikult on maailmas olemas väga palju erinevaid sekslelusid, mis võivad sinu ja partneri vajaduste ning seksuaalsete identiteetidega palju paremini sobida. «Mulle meeldib seksmänguasju kasutada selleks, et magamistuppa vaheldust tuua,» selgitab üks 32-aastane naine. «Loomulikult peab ka sinu kaaslane olema eksperimenteerimisele avatud, kuid mänguasjad on hea viis mõlemale osapoolele naudingut pakkuda. Kui su partner ei ole just eriti vaimustuses suurest lillast peenisekujulisest mänguasjast, siis proovi midagi muud: anaaltappe, peeniserõngaid või mitte-nii-fallilisi vibraatoreid. Olemas on nii palju erineva kujuga sekslelusid!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles