TA ON TAGASI ⟩ Sarah Michelle Gellar astus taas vampiiritapja Buffy kingadesse

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Sarah Michelle Gellar
Sarah Michelle Gellar Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/TM/ROT/Capital Pictures/Scanpix

Praegusel ajal on paljud meist hakanud oma elule või karjäärile tagasi vaatama. Nii tegi ka sarjast «Vampiiritapja Buffy» tuntud Sarah Michelle Gellar, vahendab Fox News.

Neljapäeval postitas 43-aastane nätleja oma Instagrami kontole pildi, kus kannab sarjas kehastatud karakteri Buffy Summers'i lõpuballi kleiti. Seda kleiti kandis ta viimati 23 aastat tagasi sarja viimase episoodi filmimisel, kus kandis lisaks kleidile veel samuti pildil kantavat musta nahktagi.

Näitleja lisas pildi juurde kirjelduse: «Kõik on end valmis pannud, aga kuskile minna pole. Ma ütlen, et me lähme peole!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All dressed up and no where to go. “I say we party” #safeathome #prophecygirl

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Nostalgiline foto sai päris mitmete fännide tähelepanu. Üks neist kirjutas ka pildi alla: «See kleit!», mille peale Gellar enesekindlalt vastas: «Sa tead seda.» Fännid palusid näitlejataril igal nädalal end erinevate Buffy kostüümidega kostitada, kuid Gellari sõnul on see kleit ainus, mis tal Buffy garderoobist veel alles on.

«Real Housewives of New York City» näitleja Bethenny Frankel naljatas sama postituse kommentaariumis, et Gellar näeb välja samasugune nagu võtete ajal, aga palju puhtam ja kaunima juuksevärviga kui Buffy omal ajal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keep it safe, but keep it fun!! 💋 It’s a #lewk

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Sarja «Vampiiritapja Buffy» filmiti seitse hooaega aastatel 1997 kuni 2003. Eelmisel kuul jõudis meediasse saladus, et sarja produtsendiks oli kantrilaulja Dolly Parton isiklikult. Seda saladust suudeti nii pikalt hoida vaid suuresti tänu sellele, et Partoni nimi ei kajastanud kordagi sarja tiitrites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles