PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 11. mai: Sõnn on kannatamatu, Neitsit võib tabada kirehoog

Naine
Copy
Foto: Edward Cisneros on Unsplash

Milliseid sõnumeid toovad tähed sulle tänaseks?

JÄÄR

Võid leida vigu nii enda varasemas töös kui ka teiste tehtus. Selle asemel, et kritiseerida, tee asjad uuesti, paremini ja tõhusamalt.

SÕNN

Merkuuri ja Marsi kvadraat võib tekitada ärevust ja kannatamatust. Kipud kiirustama ja teistele oma seisukohti peale suruma.

KAKSIKUD

Äriasjade ajamisel tuleb enda eest seista. Tugevad konkurendid võivad aktiveeruda ja üritada sind üle trumbata.

VÄHK

Kui oled mõtteid ja tundeid alla surunud, siis on oht, et kaas lendab hooga pealt ära ning paiskad oma arvamuse otsesõnu välja.

LÕVI

Hea aeg raske vaimse töö tegemiseks. Süvenemisvõime on suurepärane, võid jälile jõuda saladustele, näha asjade varjatud põhjusi.

NEITSI

Kirg on kerge tekkima, eriti kui teine pool lisab oskusliku sõnamänguga hoogu juurde, rääkides seda, mida oled igatsenud kuulda.

KAALUD

Kolleegide või ülemuste käitumine mõjub ehk ärritavalt. Eriti juhul, kui nad kipuvad kamandama. Reageeri rahulikult, aga kindlalt.

SKORPION

Vaidlemine ja targutamine tekitab hasarti. Võid tunda, et oled ümbritsetud inimestest, kellele pead õppetunni andma.

AMBUR

Kasuta kavalust ja tarkust. Keegi konkurentidest võib käituda ebaausalt, samaga vastamine ei too sulle head. Ole väärikam!

KALJUKITS

Võta ette tööd, mis vajavad süvenemist. Hoidu teiste inimestega manipuleerimisest, nende süüdistamisest olukordades, kus ise eksisid.

VEEVALAJA

Sa ei suuda andestada. Oled enda peale pahane kunagi tehtud vigade pärast või ärritavad sind kellegi ammu öeldud kriitilised sõnad.

KALAD

Võib tekkida tunne, et pead ennast kaitsma. Sul on õigus lähtuda enda vajadustest ja tõekspidamistest. Täna on vaja see enesekindlalt välja öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles