PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 12. mai: Ambur teeb julgeid otsuseid, Lõvi pettub hingesugulastes

Naine
Copy
Foto: Hudson Hintze on Unsplash

Kaunist teisipäeva! Mida ennustavad tähed sulle tänaseks?

JÄÄR

Päev kätkeb häid võimalusi õppimiseks ja enda arendamiseks. Samas aga võid tunda, et oled juba niigi tark.

SÕNN

Tasub võtta kontakti äris kasulike isikutega. Koosolekud ja nõupidamised toimuvad asjalikus meeleolus, kokkulepped õnnestuvad.

KAKSIKUD

Mõtlemise ja suhtlemise planeet Merkuur jõuab Kaksikute märki ning teeb trigooni asjaliku Saturniga. Oled kahe jalaga maa peal.

VÄHK

Saad teada midagi uut, mis haakub sinu minevikuga. Ehk on infost kasu ka ammusest ajast õhku jäänud probleemide lahendamisel.

LÕVI

Võid pettumusega avastada, et inimesed, keda oled pidanud oma hingesugulasteks, ei jagagi sinuga kõiki väärtushinnanguid.

NEITSI

Kaaslastega tekib lahkarvamusi. Püüa olla rahumeelne lepitaja, kes aitab asja selleni, et lepitakse kokku uus aeg uueks aruteluks.

KAALUD

Tööpäev kujuneb õnnestunuks ja edasiviivaks. Tänu targemate nõuannetele õnnestub uue projekti jaoks vahendid leida.

SKORPION

Võta aega üksi olemiseks, lase lahti minevikust ja keskendu tulevikule. Mõtle oma plaanid läbi, sea konkreetseid eesmärke.

AMBUR

Ärivaist on suurepärane. Jagub otsustusjulgust, mille toel saad sooritada läbimurde. Koostöö juhtivate jõududega on sujuv.

KALJUKITS

Oled tööd teinud ja vaeva näinud, nüüd saad kinnitust, et selle tulemusi on märgatud. Tunne enda üle uhkust ja täna abiks olnud kaaslasi.

VEEVALAJA

Hea päev sidemete sõlmimiseks vajalike isikutega. Suhtlus toimib asjalikult, eesmärk on partnerite vastastikuse kasu saamine.

KALAD

Tekkida võib teadmine, kuidas oma loomingulisest harrastusest ka praktilist kasu saada. Küllap oled mingil alal teistest andekam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles