PÄEVAHOROSKOOP 13. mai: Kaljukits topib oma nina teiste asjadesse, Sõnn parandagu minevikus tehtud vigu

Naine
Copy
Foto: Sharon McCutcheon from Pexels

Mida ennustab sinu tähemärgile kesknädal?

JÄÄR

Kisub vaidluseks ning võtad kergesti tuld. Isegi juhul, kui sa ei puutu asjasse, lased end võõrasse sõnasõtta kaasa tõmmata.

SÕNN

Tasub mõtetes ajas tagasi minna ja analüüsida varem tehtud käike. Võimalik, et on vaja teha vigade parandus.

KAKSIKUD

Veenuse retrograadne liikumine juhib pilgu minevikku. Esile võivad kerkida suhteprobleemid, vanad armsamad võivad silmapiirile ilmuda.

VÄHK

Sulle tundub, et asjad ei edene nii kiiresti, nagu peaks, sest teiste tegutsemistempo on sinu omast aeglasem. Hoidu teisi takka kiirustamast.

LÕVI

Sinu käigud peavad olema läbimõeldud ja põhjendatud. Neid planeerides tuleb arvestada ka varasemate kogemustega.

NEITSI

Sul on lihtne oma seisukohti teistele vastuvõetavaks teha. Oskad mõtteid osavalt sõnadesse panna, väljendad end selgelt.

KAALUD

Ümbritse end heade kaaslaste ringiga. Sinu mõtted võivad olla kuitahes head, ent need ei vii kuhugi, kui mõlgutad neid vaid omaette.

SKORPION

Sind võib vallata isu mööda poode tuulata, mis võib lõppeda sellega, et ostad endale kokku mitte just kõige praktilisemaid asju.

AMBUR

Kui saad, võta ette väljasõit. Huvitavaid elamusi toob ringiliikumine, uute paikade nägemine ja tutvuste sõlmimine sulle igal juhul.

KALJUKITS

Kipud sekkuma asjadesse, millesse sa ei puutu, tahad muuta seda, milleks sul pole õigust või millest lihtsalt jõud üle ei käi.

VEEVALAJA

Võivad avaneda uksed, mis varem näisid suletuna. See võib tähendada tähelepanu avaldamist isiku poolt, kes enne oli sinu vastu külm.

KALAD

Ühest küljest pead suutma uutes olukordades jääda rahulikuks ja säilitada selge mõistuse, teisalt aga tuleb sul kiiresti reageerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles