PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 14. mai: Sõnnil on hea päev asjaajamisteks, Neitsi võib saladusi välja rääkida

Naine
Copy
Foto: Jill Wellington from Pexels

Milliseid sõnumeid saadavad taevatähed täna?

JÄÄR

Kasutad äriasjus edukalt ära varasemaid õppetunde. Ehk pead vajalikuks otsida üles inimene, kes on sind kunagi hüva nõuga aidanud.

SÕNN

Väga hästi edeneb kirjatöö, aga ka asjaajamine kaasinimestega. Oled kaine ja kaalutlev, enne millegi välja ütlemist sead hoolega sõnu.

KAKSIKUD

Suudad süveneda, märkad ka detaile. Oskad oma ajavarusid realistlikult hinnata. Hea päev äriasjade planeerimiseks.

VÄHK

Asjad edenevad mõõdukas tempos. Kui sul peaks lastega lahkhelisid olema, annab hea sõber nõu olukorra mõistlikuks lahendamiseks.

LÕVI

Eelistad meeldivaid tegemisi jõudu nõudvatele ettevõtmistele. Toitumisel tasuks silm peal hoida. Söögiisu võib olla tavalisest suurem.

NEITSI

Kaalu oma sõnu. Kui üle huulte lipsab midagi sellist, mida pidanuks saladuses hoidma, siis tagasi võtta seda enam ei saa.

KAALUD

Kui tegemist on sulle tähtsate teemadega, siis kaitse jõuliselt oma seisukohti, vastasel korral jäägu viimane sõna teistele.

SKORPION

Ehkki jõudu tundub olevat palju, on selle kasutamine blokeeritud. Sulle võib pettumuse valmistada see, kui lähedased ei toeta sinu püüdlusi.

AMBUR

Sinu igapäevatöö ei pruugi vastata ootustele. Küllap on sul soov teiste edulugudest midagi õppida ja seda ka oma töös rakendada.

KALJUKITS

On võimalusi päeva meeldivaks veetmiseks. Kui ei saa koju jääda, kipud ka tööajal pigem kaaslastega lobisema kui tõsiselt tööd murdma.

VEEVALAJA

Küllap on pereliikmetega vaja rahaasju arutada. Kui sinul jääb oluline fakt kahe silma vahele, on teised tähelepanelikud seda märkama.

KALAD

Koostöö kolleegide ja koostööpartneritega sujub kui õlitatult. Keegi vanem sugulane oskab sulle asjalikku nõu anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles