PÄEVAHOROSKOOP 16. mai: Jäära rahakraanid keeratakse valla, Skorpion õitseb armurindel

Naine
Copy
Foto: Bhavy Ahuja from Pexels

Mida ennustavad tähed sinu sodiaagimärgile tänaseks?

JÄÄR

Võimalik, et oled silma jäänud kellelegi, kes teeb sulle nüüd hea tööpakkumise. Rahakraanid keeratakse heldekäeliselt valla.

SÕNN

Päikese ja Jupiteri trigoon annab suurema tegevusvabaduse. Leiad võimalusi, kuidas meeldiv kasulikuga ühendada, tegevust nautida.

KAKSIKUD

See enesekindlus, mis sulle lapsepõlves sisse kasvatati, aitab mistahes olukorras eneseusku säilitada.

VÄHK

Võid tänu oma ägedatele mõtetele leida uusi ja mõjukaid sõpru ning kaaslasi, kes aitavad sul unistused ellu viia.

LÕVI

Sa ei puhka – nädalavahetuse planeediseisud soosivad raha- ja tööasjade ajamist. Suudad justkui iseenesest õigel ajal õigesse kohta sattuda.

NEITSI

Hea aeg teel olemiseks. Sõida puhkama või tarkust koguma. Igal juhul saad korraliku energialaksu ja omandad uusi teadmisi.

KAALUD

Teadmised, mida vajad edasi liikumiseks, on sul tegelikult juba varem omandatud. Ühisvaraga seotud tehingute jaoks on hea aeg.

SKORPION

Edeneb juba varem alustatud armusuhe. Võid küll ka uute inimestega kontakti saada, ent uued tutvused ei vii ilmselt pikaajalise sidemeni.

AMBUR

Pühendu enesearendamisele. Kui pakutakse huvitavat koolitust, siis haara sellest kinni. Lisaks kasulikele teadmistele saad ka uusi tutvusi.

KALJUKITS

Pühenda aeg neile tegevustele, mis toovad sulle sära silma. Tüütuid kohustusi õnnestub ehk edasi lükata.

VEEVALAJA

Perekondlike asjaajamiste aeg. Lähedastega tasub rääkida tähtsatest rahaasjadest, need õnnestub korraldada kõigile sobival soodsal viisil.

KALAD

Armuasjad edenevad soodsas suunas. Sa ei pea ise midagi tegema – inimene, keda armastad, käitub nii, nagu unistustes oled lootnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles