Võta vastu 5-minutiline plank-väljakutse ja saavutad suurepärase rannavormi

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Heather Robertson on üks parimad ja populaarsemaid YouTube’i professionaale, kes koduseid treeninguid postitab. Tema juhised on lihtsalt nii lihtne jälgida. Treener postitas hiljuti ühe uue treeningvideo, mis valmistab paljudele põnevat väljakutset, kirjutab Popsugar.

Tegemist on küünarvarstoenglamanguga, mille levinum nimetus on plank. See on harjutus, kus küünarvartele ja varvastele toetudes hoitakse kehaasendit paigal. Muidugi tundub neli minutit sellises poosis olemist keeruline ja see ongi, kuid Robertson tekitab terve rea variatsioone, kus asendid muutuvad iga 30 sekundi tagant.

Eesmärk on kogu see aeg oma keha pingul hoida ja vältida põlvede, puusade või tagumiku lõdvaks laskmist. Kui oled videoga lõpuni jõudnud, saad läbi teha kiire lõdvestuse.

Tugev keha ei ole oluline ainult treenimiseks; see on tähtis ka igapäevaseks funktsiooniks. Lisaks ei võta plank-väljakutse sinu päevast liiga palju aega. Viis minutit sul ju ikka on? Pärast tunned enda üle uhkust, et selle ära tegid ja lisaboonuseks näeb keha juba mõne aja pärast väga vormis välja!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles