Üllatavad põhjused, miks peaksid kaaluma just tasulisi kohtingusaite

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Kaaslase otsimine on ka virtuaalmaailmas keerukas.
Kaaslase otsimine on ka virtuaalmaailmas keerukas. Foto: Austin Distel on Unsplash

Paljud internetist leitavad kohtingusaidid ning -äpid on täiesti tasuta, seega tekib küsimus, mis mõtet üldse on nende tasulistel kaaslastel, kirjutab The Frisky.

Miks peaks millegi eest maksma, kui sama teenust saab kasutada ka tasuta? Olenemata sellest, kumma variandi valid, siis eesmärk on ju üks - leida kas kohtingukaaslane või pikaajalisem partner (või hoopis mõlemad!), ent kummas meediumis parem on? Kuigi lõplikult otsustab igaüks ise, siis siit leiad viis põhjust, miks peaksid kaaluma justnimelt tasulisi kohtingurakendusi.

Kvaliteet

Kuna inimesed on oma aega ning raha nende kohtinguportaalide loomisesse pannud, siis võtavad ka sealt leitavad inimesed suurema tõenäosusega kaaslaseotsinguid tõsiselt. See tõstab ühtlasi veebilehe üldist kvaliteeti. Tasuliste veebilehtede teine kasutegur on see, et kuna inimesed peavad nende kasutamiseks sisestama oma pangaandmed, et teenuse eest maksta, siis on palju väiksema tõenäosusega tegemist petturitega. Tasuta veebisaitidel on palju lihtsam esineda kellegi teisena, ent tasuliste portaalide puhul saab kasutaja isiku pangadetailide abil kergesti välja selgitada.

Sa näitada potentsiaalsetele kaaslastele, et sul on tõsi taga

Paljudel kohtingusaitidel, millest on olemas korraga nii tasuta kui tasuline versioon, on maksvatel kasutajatel võimalus suisa ära blokeerida need inimesed, kes teenuse eest ei maksa. Miks? See on hea võimalus jagada inimesed kaheks: kellel on kaaslase otsingutega kindlasti tõsi taga ning kellel ei pruugi olla. Kui sa juba oled nõus portaali kasutamise eest maksma, siis see saadab kohese signaali, et sa kavatsed partneri leidmisesse tõsiselt suhtuda.

Sa suurendad oma võimalust kohata kedagi, kellega sa ka päriselt välja lähed

Kui sa kasutad tasulist teenust, siis on sul võimalik saata sõnumeid kõigile saidi liikmetele, võrreldes tavakasutajatega, kellel on enamasti piiratud ligipääs. Lisaks leiad nii kõrgema kvaliteediga kaaslasi, sest teised tasulise teenuse kasutajad suhtuvad partneriotsingutesse sama tõsiselt kui sina.

Saad ligipääsu teenuse olulistele funktsioonidele

Nagu juba varem mainitud, saavad mõnedes kohtingurakendustes maksvad kasutajad ära blokeerida nö tavakasutajad, kes teenuse eest raha välja ei käi. Teised eelised võivad olla näiteks kaaslaste anonüümne vaatlemine, võimalus näha, kes sind lemmikuks märkinud on, ning ka võimalus sõnumeid saata ning neile vastata. Mõned veebilehed annavad maksvale kasutajale ka võimaluse ise endale meeldiv kosjasobitaja valida, kui tegemist on sedalaadi teenusega. Teistel kohtingusaitidel annab tasuline tellimus võimaluse kasutajaid registreerimisel vastatud küsimuste alusel paari panna.

Saad palju tõenäolisemalt vastuse

Veebilehel, mille eest sa ka maksad, leiad tõenäoliselt rohkem aktiivseid kasutajaid. Nii ei pea sa kulutama oma aega, valides selliste inimeste profiilide vahel, kes võibolla pole teenust juba aastaid kasutanud, ent kelle konto siiani portaalist leitav on. Selliselt säästad nii oma aega kui ka närve, selle asemel, et sõnumeid muudkui tühjusesse saata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles