Sekspert hoiatab: just sel põhjusel ei tohi liiga tihti seksida

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Tõenäoliselt juba tead, et ebapiisav seksimine või su tervisele kurja teha, kuid mis saab siis, kui lähed seksiga liiale? Sekspert ütleb meile ühe asja, mis juhtub, kui astud vahekorda tihedamini kui su keha seda sooviks, kirjutab Str Daily.

Kas tõesti on võimalik, et inimene võib liiga tiheda seksimisega liiale minna? Sekspert doktor Maria Fernanda Pereza Godoy väidab, et tõesti võib liigsest seksimisest saada probleem. «Sa võid seksida täpselt nii palju, kuni see ei häiri sind ega su partnerit,» ütleb ta.

Kui rohke seksimine on mõlemale osapoolele nauditav, on eeliseid palju. «Lisaks immuunsussüsteemi parandamisele aitab seks sinu südamel korralikult toimida ja ennetab haiguseid,» ütleb doktor.

Seksi täpselt nii palju, et mõlemad oleksid rahul ja õnnelikud
Seksi täpselt nii palju, et mõlemad oleksid rahul ja õnnelikud Foto: Shutterstock

Kuigi vahekord on eelkõige lõbus ja naudinguid pakkuv, võib see pikapeale suguelunditele ärritusi tekitada. «Naiste jaoks võib liiga tihe seks põhjustada tugevat tupe piirkonna ärritust ja põletikku. Kui ärritus tekib, tuleks seksimine kohe lõpetada, et olukord ei muutuks veelgi halvemaks,» lisab sekspert.

«Sellist tüüpi ärritus võib vajada libesti kasutamist,» ütleb asjatundja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles