Jennifer Lopezi 12-aastane tütar Emme avaldab üllatava sisuga teose

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Jennifer Lopezi 12-aastane tütar Emme Lopez avaldab sügisel raamatu.
Jennifer Lopezi 12-aastane tütar Emme Lopez avaldab sügisel raamatu. Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix

Jennifer Lopezi nimi pole ilmselt enamus inimestele võõras. Tundub, et varsti ei ole enam võõras ka nimi Emme Lopez, sest lauljatari 12-aastane tütar on otsustanud avaldada oma esimese raamatu, vahendab Bang Showbiz.

Kirjastus Random House Children's Books teatas, et Jennifer Lopezi ja tema eksabikaasa Marc Anthony tütar Emme on kirjutamas pildiraamatut, mille nimeks saab «Jumal, aita mind».

«Kuulsin koolis laiskloomadest ning nende väljasuremisest. Peale seda otsustasin, et hakkan öistes palvetes nende eest palvetama. Kirjutasin selle raamatu, et sellest tuleneva tuluga laiskloomi aidata. Samuti püüan õpetada ka teisi lapsi palvetama ning abi paluma. Need kaks asja pakuvad mulle palju lohutust,» kirjeldab tüdruk oma raamatut.

Kirjanik Emily Easton lisas, et terve Young Readers'i kirjastus on väga põnevil koostööst Emme Lopeziga. «Oleme väga põnevil temaga koos töötamise suhtes. Kui me esimest korda tutvusime, olin väga inspireeritud tema südamlikust soovist jagada positiivsust, rahu ja igapäevaseid palveid teiste lastega ja nende vanematega.»

Raamat viib lugejaid põnevatesse momentidesse, mil Emme on ise Jumalalt abi palunud. Näiteks olukordadesse, mis on seotud koolis käimisega, õdede ja vendade või vanemate inimestega ning ning planeedi ja selle elanike päästmisega. Raamatu illustraatoriks on Brenda Figueroa ning raamat ilmub 29. septembril lausa kahes keeles - inglise ja hispaania.

Jennifer Lopez jagas enda Instagrami kontol pilti, kus istub Emma sügisel ilmuvat raamatut käes hoides. «Olen nii uhke oma väikese kookospähkli Emma üle! Ta avaldab oma päris esimest raamatut, mis räägib tema enda palvetest ja kannab nime «Jumal, aita mind!»»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles