Printsid Harry ja William on suhted üles soojendanud

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Jaanuar 2020. Harry, William ja Meghan Markle
Jaanuar 2020. Harry, William ja Meghan Markle Foto: TOLGA AKMEN/AFP/Scanpix

Palju on sahistatud, et Suubritannia troonipärijad Harry ja William pole omavahel just heades suhetes, kuid nüüd on vennaksed taas suhted üles soojendanud.

ET annab teada, et vennad tugevdavad omavahelist sidet. Nende viimased paar kuud pole olnud kerged: isa prints Charles võitles koroonaviirusega, Harry kolis oma perega Põhja-Ameerikasse ja astus tagasi kuninglikest kohustustest ning väidetavalt on raksus ka Kate Middleton ja Meghan Markle, vendade abikaasad.

«Nende suhtes on olnud palju suuri mõrasid,» ütleb kuningakoja suhete ekspert Katie Nicholl. «Aga asjad on tunduvalt paremad ja ma tean, et William ja Harry on telefonitsi ühenduses. Nad on teinud palju videokõnesid, palju ühised peresünnipäevi ja ma arvan, et kuna prints Charles polnud terve, sundis see vendasid telefoni võtma ja üksteisega rääkima.»

Räägitakse, et varem lahutamatud vennad hakkasid kehvaks pööranud suhet parandama jba veebruaris, kuid Nicholli sõnul on just praegu selleks parim aeg, kuna Harryl on suur koduigatsus. Nicholli sõnul on leevenenud ka Meghani ja Kate’i vaheline pinge.

Nicholl teab ka, et Harry helistab regulaarselt oma vanaemale, kuninganna Elizabethile ja on kindel, et kõik perekonna sünnipäevad said tähistatud videokõnede teel. «See eluviis on Meghani ja Harry jaoks tulevik,» selgitab Nicholl. «Nad ei hakka iga kord lennukile hüppama ja Londonisse lendama, seega praegused reisipiirangud on andnud neile hea võimaluse uut elu testida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles