Mary-Kate Olsen võib eriolukorra tõttu jääda päevapealt koduta

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Mary-Kate Olsen
Mary-Kate Olsen Foto: PLV/SIPA/SIPA/Scanpix

Covid-19 pandeemia on tühistanud paljude paaride pulmaplaanid. Sama on juhtunud ka lahutustega. Näiteks sarjast «Full house» tuntud näitlejatar Mary-Kate Olsen otsustas pärast viit aastat oma abielu lahutada, kuid saatusel on temaga teised plaanid, vahendab Wonderwall.

Mary-Kate Olsen ja Olivier Sarkozy abiellusid 2015. aastal, kuid teatavasti on nüüdseks nende pea viis aastat kestnud abielu lõppenud. Peab tõdema, et lõppenud on see siiski mitteametlikult, sest kuigi näitlejanna andis New Yorgis oma avalduse sisse juba 17. aprillil, teatasid kohalikud ametnikud, et kuni Covid-19 pandeemia lõpuni tema abielu ei tühistata. TMZ sõnul püüdis naine protsessi kiirendada väitega, et tegemist on erakorralise lahutusega, aga kahjuks see teda siiski ei aidanud.

Olsen saatis kohtule kirja, kus seisab, et sai Sarkozy advokaatidelt kirja, mille alusel peab ta hiljemalt 18. mail nende ühisest üürikorterist välja kolima. Lisaks väidab Olsen, et ainus viis, kuidas naine saaks oma vara kaitsta, on kohtumääruse alusel abielu lahutamine, mis käivitaks automaatselt lahutusprotsessi ilma igasuguste viivitusteta, vahendab TMZ.

Mary-Kate ütles kohtule muuhulgas ka seda, et vajab kolimiseks rohkem aega ning palus tähtaega edasi lükata vähemalt 30. maini. Ta lisas, et 18. mail on tema väljakolimine linnas kehtestatud eriolukorra reeglite ja pandeemia tõttu põhimõtteliselt võimatu. Väidetavalt pole Olivier tema pikendustaotlusele veel vastanud.

«Ta väidab, et mees proovib teda kodust «välja süüa», sest Olivier lõpetas üürilepingu Mary-Kate'i teadmata,» kirjeldab TMZ kohtudokumentide sisu. Saadetud kirjades palus Mary-Kate, et tema lahutustaotlus rahuldataks juba enne eriolukorra lõppemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles