VAATA JÄRELE ⟩ Esimesel veebi-grillipeol sadas vihma, suurepäraseid soovitusi ja maitsvaid auhindu

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy

Täna toimus Postimehe veebis suur ühine grillimine, mille käigus loositi välja ka erinevaid suurepäraseid auhindu. Oma erinevaid teadmisi grillimisest jagasid Nõo Lihavürsti ja BBQ Symphony meistrid Rain Käärst ja Vambola Moores.

Grillipidu läks eetrisse otse Harjumaalt, Tuula külast. Ülekande jooksul valmistasid nad erinevaid grill-lihasid. Valmistamisel olid glasuuritud kanasteigid, triibuliha suitsuses õunamarinaadis, Nõo grill-liha, Vana Tallinna likööriga searibid, Lemmik sealihašašlõkk, Tsilli-apelsini kanašašlõkk.

Grillimise kõrvalt leidsid Käärst ja Moores jagada inimestele ka erinevaid grillimise nippe. Mehed näitasid, kuidas õigesti grillida, tutvustavad erinevaid grill-lihasid, nende eripärasid ja retseptide sündimislugusid. Näiteks, miks on sütt süütades mõistlikum kasutada fööni kui süütevedelikku? Kuidas muudab marinaad ja seal sisalduvad komponendid liha valmimisaega? Kuidas õlleauruga liha grillida? Kuidas kõige lihtsamalt toas liha grillida?

Samuti vastasid erinevatele vaatajate saadetud küsimustele ning jagasid Postimehe Facebooki kontol ja Nõo Lihavürsti Facebooki kontol hulgaliselt erinevaid auhindu Nõo Lihavürsti toodetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles