47-aastaselt emaks saanud Cameron Diaz: minu elu ongi nüüd üks suur karantiin

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Cameron Diaz
Cameron Diaz Foto: CAP/RFS / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Jaanuaris teatas Cameron Diaz oma fännidele, et aasta algul nägi  ilmavalgust tema ja abikaasa Benji Maddeni esiklaps Raddix. Fännid olid suures šokis ning paljud arvasid, et näitlejanna lihtsalt luiskab, vahendab ETOnline.

Paar teatas samas kirjas, et ei kavatse edaspidi oma võsukesest sotsiaalmeediase pilte postitada, et pisitütre privaatsust kaitsta. «Piirdume vaid sellega, et ta on väga armas,» kirjutas Cameron Diaz oma Instagrami kontole lisatud postituses.

Diazil kulus kuid enne kui avalikult oma perekonnast rääkima hakkas. Esimest korda rääkis ta oma perekonnast eelmisel kuul Instagramis, kus osales otseülekandes koos «Who What Wear» asutaja Katherine Poweriga. «See on kõige kõige kõige parem osa minu elust,» rõõmustas Cameron. «Ma armastan emaks olemist! Olen väga tänulik ja õnnelik, et see minu ja Benjiga kunagi juhtus. Veedame praegu oma parimat aega. Ma ei suuda seda siiani uskuda!»

Eriolukorra ajal on naine fännidega jaganud killukesi ka oma perekonna igapäevaelust, alates muutumatu argipäeva üle naljatamisest kuni kodus «püsi kodus!» siltide üles riputamiseni välja. «Olen viimastel kuudel põhimõtteliselt kogu aeg karantiinis elanud, sest mul on kodus kolme ja poole kuune laps. Seega minu elu on eriti viimastel kuudel väga vaikne ja rahulik olnud,» kirjeldab Diaz oma eluolu. «Varem käisid mul paljud sõbrad külas, aga nüüd pole ma enam ammu kedagi näinud. Vahelduseks on tore elada mingisuguses mullis, kus olen koos lapse ja abikaasaga kodus ning põhiliseks tegevuseks on kokkamine.»

«Mu abikaasa on väga hea inimene ja suurepärane isa. Olen väga õnnelik, et mu lapsel on selline isa,» kiidab Cameron abikaasat. «Ta on suurepärane! Benji tunnetab ära hetke, mil vajan klaasikest punast veini. Ta võtab lapse ning saan minna mõneks ajaks tegema asju, mida südames soovin. Näiteks kokkama, filme vaatama, veini jooma.»

Mõni päev hiljem rääkis naine enda ja abikaasa koostööst lapse kasvatamisel. «Benji armastab alati hilja magama minna, aga ma olen pigem varajasem magama mineja. See loksutab paika palju detaile, mis enamikule lapsevanematest üldiselt peavalu tekitab. Meie puhul toimib see väga hästi. Mina lähen mõned tunnid varem magama ning Benji hoolitseb tütre öisete söögikordade eest,» rõõmustab näitlejatar. «Siis tõusen mina hommikul suhteliselt varakult, tegelen kogu hommiku lapsega ja Benji saab magada.»

Ka Diaze abikaasa Benji Madden tunneb suurt rõõmu nii abikaasa kui ka pisitütre üle. Kuu pärast Raddixi sündi postitas mees oma Instagrami kontole pildi roosidest, kus kirjeldab, kui olulised tütar ja abikaasa tema jaoks on.

«Minu naine ja tütar täidavad mind suure tänutundega,» kirjutas ta oma Instagramis. «Tunnen end iga päev väga õnnelikuna. Tahtsin seda lihtsalt kõvasti öelda!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles