PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 18. mai: Amburil algab jooksuaeg, Jäärad on mõtlematud

Naine
Copy
Foto: Caju Gomes on Unsplash

Kaunist nädala algust! Mida lubab tänane horoskoop sulle?

JÄÄR

Kipud olema enesekeskne ja valima lihtsamaid teid. Sinu mõtlematus teeb teistele haiget. Väldi seda, et armastav inimene sinu peale solvuks.

SÕNN

Uus armastus võib lõõmama lüüa. Võib olla, et uus on unustamatu vana. Kui endine kallim uksest sisse astub, siis vaevalt külmaks jääd.

KAKSIKUD

Sa ei suuda oma vigu tunnistada. Sisimas ehk tunned, et pole alati kõike õigesti teinud, kuid proovid seda mitte välja näidata.

VÄHK

Näed selgelt oma tööalaseid eesmärke. Tead, et rauda tuleb taguda siis, kui see on kuum, seega üritad võimalustest kinni haarata.

LÕVI

Hea aeg enesetäiendamiseks. Kas õpingutega seoses või reisides võid sattuda kokku inimesega, kes osutub vägagi võluvaks.

NEITSI

Tunded ei ole määravad, suhetes on tähtsaim osa füüsilisel naudingul. Päev kujuneb meeldivaks, kui isiklikud suhted toimivad.

KAALUD

Kui oled olnud üksildane, siis nüüd on saatusliku kohtumise võimalus üsna suur. Suhtle inimestega ja leiad, keda vajad.

SKORPION

Igapäevaste tegevuste käigus satuvad sinu ellu inimesed, kellega oled kokku puutunud aastate eest. Näed vanu tegelasi uutes värvides.

AMBUR

Ju on alanud kevadine jahihooaeg – sind lausa veab vastassoo poole! Mulje avaldamine ja uue tähelepanu köitmine on põnev mäng.

KALJUKITS

Sul võib olla häid võimalusi mitmeks asjaks. Ometi ilmneb segavaid asjaolusid, mille mõjul kipud võimalusi maha magama.

VEEVALAJA

Ehkki öeldakse, et kes otsib, see leiab, võib liigne pingutamine millegi või kellegi leidmise nimel sootuks ummikusse viia.

KALAD

Suudad veetlust kasutada selleks, et vastassoost inimestega tulutoovaid kokkuleppeid sõlmida. Ärialane ja isiklik suhtlus põimuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles