PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 22. mai: Kalad käituvad põikpäiselt, Lõvi hoidku keel hammaste taga

Naine
Copy
Foto: Dana Tentis from Pexels

Kaunist reedet! Mida lubab horoskoop sulle tänaseks?

JÄÄR

Aeg viib sind kokku inimestega, kes sinust erinevad ja kellest on seetõttu raske aru saada. Võib tekkida vaidlusi maailmavaateliste küsimuste üle.

SÕNN

Pea silmas, et ettevaatus on tarkuse ema. Mõtlematu tegutsemine emotsioonide ajel võib viia olukorrani, mida hiljem tuleb kahetseda.

KAKSIKUD

Tegele pigem pooleliolevate tööde-tegemiste lõpuleviimisega, midagi uut ja suurt pole mõtet alustada. Tuleb olla iseäranis ettevaatlik.

VÄHK

Ära paiguta raha kahtlastesse ettevõtmistesse. Suulise kokkuleppe alusel pole mõtet mingit tööd enda õlgadele võtta, sõlmi leping.

LÕVI

Võid tunda soovi mõnele inimesele öelda, kui tobe on tema tegevus sinu meelest. Targem on keel hammaste taga hoida, tüli ei paranda olukorda.

NEITSI

Pikka aega varjatud saladused võivad päevavalgele tulla. Ehk tuleb sul aru anda, miks oled pidanud vajalikuks infot varjul hoida.

KAALUD

Tunned end reipalt ja löögijõulisena, kuid sellega kaasneb oht end üle hinnata. Sporti tehes võib uljus vigastusteni viia.

SKORPION

Suhted lähedastega võivad olla pingelised, kipute üksteisest mööda rääkima. Üksinda nurgas mossitamine ei lahenda probleeme.

AMBUR

Oled midagi suure hooga planeerimatult tegema hakanud. Siis aga selgub, et oled jätnud nii mõnegi tähtsa asjaolu arvesse võtmata.

KALJUKITS

Usud endasse, oma võimetesse; halvemal juhul hindad oma võimeid üle. Sulle võidakse pakkuda vastutust nõudvaid ülesandeid.

VEEVALAJA

Sul tuleb harjuda uute asjadega, pead midagi uut juurde õppima. Kuigi oled püüdlik, pole see sinu jaoks kuigi lihtne.

KALAD

Ebakõlade lahendamine kaaslastega on raske, kuna kipud olema põikpäine, kompromissile jõudmine aga eeldaks paindlikkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles