PÄEVAHOROSKOOP 23. mai: Lõvi pelgab end naeruvääristada, Veevalaja klaarib inimestevahelisi ebakõlasid

Naine
Copy
Foto: David Bartus from Pexels

Mida lubab horoskoop sulle tänaseks?

JÄÄR

Pingutad, et kohustused saaks täidetud. Utsitad ka lapsi tagant, pead töökasvatust tähtsaks ega anna neile võimalust niisama puhata.

SÕNN

Koduste asjade korraldamisel ajad näpuga eelarves järge. Midagi võib tegemata jääda, sest sa ei raatsi vajalikku rahasummat välja käia.

KAKSIKUD

Armuasjade ajamiseks pole aeg soodne. Pigem saad kallimaga koos ette võtta mingi kasuliku töö, niisama lõbutsemine ei paku pinget.

VÄHK

Võimalik, et sul tuleb nädalavahetusel tööd teha. Ära seejuures ennast alahinda – küsi töö eest ka väärilist palka!

LÕVI

Ühest küljest tahad olla tähelepanu keskpunktis, teisalt aga ka pelgad seda. Sul on hirm eksida ja end naeruväärseks teha.

NEITSI

Kui tunned end ebakindlalt, proovi aru saada, kust see tunne alguse on saanud. Ehk on tegemist aastate taguse vahejuhtumiga.

KAALUD

Kui on vaja sõbraga tähtsast asjast rääkida, siis polegi seda nii lihtne teha. Seni oled arvanud, et teie vahel on piiritu usaldus.

SKORPION

Kui oma rahalise seisu üle vaatad, ei pruugi see sinu meelt rõõmsaks teha – arvel võib olla väiksem summa, kui arvasid.

AMBUR

Jõudu nagu oleks, ent mingitel põhjustel ei saa sa seda täiel määral kasutada. Keegi või miski on sulle tee peal takistuseks risti ees.

KALJUKITS

Võid teeselda, et ei mäleta minevikus toimunut, ent paraku on see enesepettus. Sinu alateadvusse on salvestunud mõndagi, mis mõju avaldab.

VEEVALAJA

Kõik sõbrad ei pruugi ühel meelel olla. Või siis tunneb armastatu end sinu sõprade seltsis kohmetult. Püüa ebakõlad klaarida.

KALAD

Tunned, et sinu keha vajab pingutust. Isegi juhul, kui oled aastaid tugitoolisportlane olnud, võid nüüd jooksukingad jalga tõmmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles