Venemaa kokad võtsid protestiks riided seljast: kaua võib!?

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Restorani Holyplace kokad
Restorani Holyplace kokad Foto: Kuvatõmmis

Krasnodaris korraldasid mitmete restoranide töötajad alasti protestiaktsioonid, lootes, et see ärgitab kohalikke võime lubama neil toidukohad taas avada. Samm on tehtud meeleheitest: pandeemia tõttu on nad kaotanud kliendid, töö ja sissetuleku.

Mitme Krasnodari restorani – Louis Bidon, Holyplace ja Funky Food – töötajad organiseerisid protestid ning panid oma fotod üles ka sotsiaalmeediasse. Oma privaatosad katsid nad sildiga, millel küsimus: «Millal see lõppeb?»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOLY PLACE (@holyplace68) on

Piltide all postitasid nad pöördumise Krasnodari võimudele ning nõudsid, et neile antakse teada, mis kuupäeval võivad nad oma asutused taas avada. Samas väljendasid nad oma arusaamatust: kuidas erinevad restoranid poodidest, teenindusjaamadest ja ilusalongidest, mil lubatakse 23. mail uksed lahti teha.

«Me oleme oma tööle fanaatiliselt pühendunud, me tõesti vajame teie toetust ja tähelepanu,» kirjutasid nad sotsiaalmeedias. «Me oleme valmis järgima kõiki eeskirju ja desinfitseerima kõike, mida vaja. Valu ja meeleheide ajab meid nutma! Palun mõistke – me oleme pikka aega vait olnud ja kogu meie tööstusharul on praegu väga rasked ajad. Palun toetage meid! On oluline, et meid kuuldaks.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?FUNKY FOOD ? (@funkyfood_11) on

Krasnodari territooriumi kuberner Veniamin Kondratjev allkirjastas eeskirja, millega osaliselt piirangud 23. maist tõstetakse. Regioonis on lubatud uksed lahti teha ilusalongidel, ehituspoodidel, autosalongidel ja tööstuskaupade poodidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles