TASUB PROOVIDA ⟩ Kõige maitsvam viis, kuidas süüa avokaadot

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Tervislikkusest pakatavat avokaadot võib süüa mitmet moodi: pane leiva peale, lisa smuuti hulka, söö niisama paljalt või kasta oliiviõli sisse ja raputa soola peale, kirjutab Well+Good.

Supervilja söömiseks on kokkade sõnul siiski üks viis, mis on eelnenud loetelust veel parem ja maistvam. «Lõika avokaado pooleks, pane sinna peale veidi sojakastet ja sidrunimahla,» paljastab Ameerika peakokk Candice Kumai kõige maitsvama viisi, kuidas tema avokaadot nautida armastab. Lisaks sööb ta avokaadot otse koore seest, ega lõika seda eelnevalt viiludeks.

Kumai sööb avokaadot kolm korda päevas ehk siis tema soovitusele võib üsna kindel olla. Kui sojakastme soolasus paneb sind kahtlema, ära muretse, sest seda tuleb peale panna tõesti vaid mõned tilgad. Ühtlasi võid valida poeriiulilt pigem vähem soolase kastme.

Avokaado on kõrge tervislike rasvade sisaldusega, mis mõjub kogu kehale, aga eelkõige ajule väga hästi. Avokaadot nimetatakse ka ilutoiduks, sest see niisutab seespidiselt nahka ja juukseid. Kui avokaadot sisse süüa ei taha, tee sellest juukse- ja näomaski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles