UURING ⟩ Saa teada, kellest unistatakse seksimise ajal kõige enam

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Tutvumisportaali Saucy Dates tellitud uuringu kohaselt selgus, et kaks naist kolmest ei mõtle seksi ajal inimesele, kellega ta parasjagu vahekorras on, vaid mõtteis mõlgub keegi teine. Mitte ainult naised, vaid ka üle poole meeste unistavad teisest, kirjutab The Sun.

62 protseti naisi ja 56 protsenti mehi tunnistas, et neil on seksuaalvahekorra ajal mõteteis hoopis keegi teine. Naised unistavad seksi ajal näiteks James Bondist, Brad Pittist, Aidan Turnerist või mõnest teisest maskuliinsest filmikangelasest.

Meestel mõlgub peas seevastu Rihanna, Lady Gaga ja Katy Perry. Ka näitlejannad Kate Beckinsale ja Jennifer Aniston on meeste silmis kõige ahvatlevamad näkid, keda enda voodipartneri asemele visualiseerida.

The Suni andmetel tunnistasid paljud naised ja mehed, et ei suuda oma töökaaslaseid, sõprade partnereid ja pornostaare kuidagi peast välja saada. Lisaks meenub inimestele oma endine partner, kui ta võis voodis hea partner olla.

Küsitlusele vastas 8371 Briti inimest, kellelt küsiti ausaid vastuseid oma seksuaalpartnerite fantaseerimise kohta. Küsitluses selgus, et naiste fantaasiad olid erootilisemad ja 50 protsenti ütles, et kujutleb end seksi ajal kellegi teisega randa või hotellituppa. Vaid 35 protsenti meestest tunnistas seda sama tegevat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles