5 märki, et sõber on sinusse ära armunud

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kui mees ja naine on omavahel head sõbrad, siis ei ole sugugi haruldane, et vähemalt ühel poolel tekivad mingil hetkel tugevamad tunded. Kui näed mõnda alljärgnevast viiest märgist, siis on põhjust kahtlustada, et midagi sellist on juhtunud ka sinu sõprussuhtes.

1. Ta suhtlusviis on muutunud

See, kuidas ta sinuga räägib, reedab sageli tema tunded. Kui ta on muutunud leebemaks, tähelepanelikumaks ja otsib varasemast enam sinu lähedust, siis on alust kahtlustada, et ta soovib olla enamat kui sõber.

2. Ta muutub armukadedaks

Järjekordne märk, et sõbral on sinu vastu tunded tekkinud. Sa räägid teise vastassoost inimesega ja ta muutub ühtäkki kadedaks ja isegi veidi agressiivseks? See on tõenäoliselt tingitud sellest, et ta kujutleb oma mõtetes sind enda poiss- või tüdruksõbrana.

3. Soovib rohkem õigusi

Kui ta armastab sind rohkem kui sõpra, siis tahab ta olla kursis kõigega, mis sind puudutab: kus sa parasjagu oled, kellega sa koos oled, mida sa teed jne. Ta ei pruugi kõiki neid asju otse küsida, vaid nii muuseas ja vähehaaval.

See sõber ihkab saada erikohtlemise osaliseks, sest tema on sinu oma pjedestaalil ju teistest kõrgemale asetanud.

4. Inimesed hakkavad märkama

Isegi kui sina seda ei näe, aga teised inimesed näevad, siis on väga suur tõenäosus, et see tõepoolest nii on. Kus suitsu, seal tuld.

5. Ta tahab rohkem sinu aega

Kui sa meeldid talle rohkem kui sõber, siis tahab ta sinuga ka kahekesi aega veeta, mitte ainult suuremas seltskonnas.

Seega, kui ta pakub välja plaane, mis hõlmavad vaid teid kahte, siis tasub arvestada võimalusega, et tal on sinu vastu tunded tekkinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles