Britney Spears kostitas fänne tõelise soengudraamaga

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Britney Spears
Britney Spears Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Britney on olnud üks nendest kuulsustest, kes pole ealeski oma fänne üksi jätnud. Ta leiab alati mõne mooduse, kuidas end oma fännide silmapiiril hoida. Sel korral otsustas ta nendega jagada oma suurimat juuksedraamat, mille juured ulatuvad lausatema lapsepõlve, vahendab Fox News.

38-aastane Spears jagas esmaspäeval oma Instagrami kontol selfiet, kus kannab sinise ja valgekirjut pluusi ning tema nägu katab õrn juuksetukk. Naine lisas pildi all, et soovib välja näha oluliselt noorem kui tegelikult on. Ta jätkas: «Mäletan nagu eilset päeva, mil otsustasin lõpetada tuka kandmise. See oli kolmandas klassis ning tähendas minu jaoks väga palju. Minu arust ei pidanud tukka kanda vaid ilusad inimesed. Ma ei tundnud end ealeski piisavalt kenana, et tukka maha lõigata.»

Kuigi iludusvõistlustel käivad tüdrukud lõikasid tihti oma tukka, ei tundnud Spears olevat nendega samal pulgal ning ei julgenud sama teha. «Mul olid kehvad hambad ning nägin välja nagu inetu pardipoeg,» meenutab ta. «Läksin modelliagentuuri, aga kuna ma ei olnud piisavalt kena siis kõndisin sealt koju tagasi ning mõtlesin: «võib-olla peaksin oma tuka ära lõikama nagu vanemad tüdrukudki?» Tegin seda ja tulemus oli täiesti kohutav, aga tundsin end tõelise printsessina,» naerab Britney tukadraamast rääkides.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I know I need bangs ?? !!!!! Who would have thought bangs could make you look waaaaay younger ?!?! I stopped having bangs in the 3rd grade and I remember like it was yesterday .... it was such a big deal to expose my forehead …. only pretty people in the south could do that and I never felt pretty enough to pull it off. All the beauty pageant girls did it but I never felt beauty pageants were my thing … I had bad teeth and felt like an ugly duckling. I met with a modeling agency but I wasn’t pretty enough so I went home and said, "maybe I can be like the older girls and show my forehead" !!!! I did and it looked sooooo bad but I thought I was gorgeous ? !!!! I think I knew it didn’t look good but I did it because I thought it made me cool .... and I’ve pretty much had it like that ever since !!!! People choose different ways to protect themselves …. when I pull my bangs in front of my head I feel like I’m protected ... almost like I’m in 3rd grade again ⭐️?? !!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

«Arvan, et teadsin juba enne lõikamist, et see tulemus ei ole ilus, aga tegin seda siiski, sest arvasin, et see muudab mind teiste silmis lahedamaks. Peab tõdema, et mõnes mõttes muutusingi,» lisas ta. Kahe lapse ema tõdes, et tal on tukka lõigates kaks valikut, millega end hästi tunneb. «Tunnen end taas nagu oleksin kolmandas klassis,» naerab Britney.

Laupäeval tähistas Britney albumi «Oops!... I did it again» ilmumise 20. aastapäeva. Selle auks postitas lauljanna Instagrami ka nostalgilise video, kus rääkis sellest, et «Oops!.. I did it again» tundus temale täiskasvanulikum laul kui «...Baby one more time». Samuti on lisatud videosse lühikesi klippe, kus võib näha lauljatari tantsimas.

«Aitäh sellele inimesele, kes selle video tegi! Mul kukkus praegu telefon käest maha, sest midagi sellist ei osanud nüüd küll oodata! 20 aastat «Oopsi» albumist.. Minus on suur ootusärevus ja lendlevad liblikad kõhus. Tundsin end viimati nii siis kui see album välja tuli ning ma ei pidanud oma ootustes pettuma,» kirjutas Spears pildi kirjelduses.

«Aitäh teile! Aitäh, et olete mind hoidnud ja kasvanud koos minuga! Olen üks õnnelik tüdruk. Jumal õnnistagu teid kõiki!» lisas ta lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles