Naine suudles baaris võõraid mehi ja helistas seejärel häirekeskusesse

Naine
Copy
Pilt on illustratiivse tähendusega.
Pilt on illustratiivse tähendusega. Foto: Shutterstock

Me kõik tahame naasta tavapärase elu juurde, aga teeme seda beebisammudega, eksole. Kindlasti ei tasu järgida selle Florida naise eeskuju, kes möödunud nädalal baaris võõraid inimesi üritas suudelda.

Eelmisel nädalal arreteerisid Florida politseiametnikud naise nimega Audra Adams, kes väidetavalt üritas suudelda Brevardi maakonnas asuva baari kundesid. Kummaliseks teeb loo aga asjaolu, et seejärel helistas naine ise korduvalt häirekeskusesse ja väitis, et antud baaris rikutakse sotsiaalse distantseerumise reegleid.

Brevardi maakonna politsei arreteeris 32-aastase Adamsi, süüdistades teda muuhulgas üleolevas ja korratus käitumises.

Kui politsei 12. mail sündmuskohale jõudis, viibis naine baari juures asuvas parklas, kust keeldus lahkumast, selgub vahistamise raportist. Baari omanik ütles politseile, et naisel paluti lahkuda, sest ta üritas suudelda «juhuslikke» kundesid.

Politsei pakkus parklas olevale Adamsile, et talle kutsutakse takso või mõni pereliige järele, kuid naine istus seepeale maha ja teatas, et tema ei lähe kuhugi.

Õhtu jooksul helistas Adams häirekeskusesse viiel korral. Sealhulgas üks kord pärast seda, kui politsei oli juba reageerinud, ja veelkord, kui politsei teda parklas küsitles.

Kui üks politseiametnikest küsis, et miks naine häirekeskusesse helistas, siis vastas too, et tema arvates ei harrastata seal baaris sotsiaalset distantseerumist. Politsei palus naisel uuesti lahkuda, mispeale teatas ta, et istub parklas kogu öö. Seejärel Adams arreteeriti ja toimetati Brevardi maakonna politseijaoskonda.

32-aastasele naisele esitati süüdistus ebasobivas käitumises, politseiametnikule vastupanu osutamises (väidetavalt üritas naine pärast käeraudade kasutamist põgeneda) ja häirekeskuse süsteemi väärkasutamises, kirjutab Fox News.

Florida baaridel ja restoranidel on lubatud tegutseda, kui jälgitakse teatud reegleid. Nimelt tohivad siseruumide istekohad olla täidetud vaid 25 protsendi ulatuses ning külastajad peavad olema üksteisest vähemalt kahe meetri kaugusel.

Audra Adams
Audra Adams Foto: Brevard County Sheriff's Office
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles