Kaitsevägi ootab naisi virtuaalselt kohtuma

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Raul Mee

Märtsi lõpus Võrus ja Narvas toimuma pidanud naistele suunatud riigikaitse teabepäevad toimuvad viiruse jätkuva leviku ohus veebis. Poolteist tundi kestvale otseülekandele on oodatud kõik 15-27-aastased naised, kes tunnevad huvi riigikaitse ja ajateenistuse vastu.

«Aasta alguses Tallinnas, Tartus ja Pärnus toimunud teabepäevadest võttis osa ligi 200 naist ning kuna huvi riigikaitse vastu on olnud suur, siis otsustasime teabepäevad ärajätmise asemel virtuaalselt korraldada,» rääkis ürituste eestvedaja, kaitseministeeriumi ajateenistuse nõunik Laura Toodu. 

Naiste riigikaitse teabepäevad toimuvad Facebooki otseülekandena spetsiaalselt loodud ürituste lehel. Eestikeelne ülekanne toimub 25. mail ja venekeelne 26. mail. Videoüritused algavad kell 16, kestavad poolteist tundi ja on kõigile tasuta.

Loe ka: Pane oma teadmised proovile: kui hästi tead, millega tegelevad Eesti naised kaitseväes?

Veebiseminaridel räägitakse, kuidas valmistuda ajateenistuseks, milliseid karjäärivõimalusi loob teenistuse läbimine ning saab kuulata ajateenistuse läbinud naiste kogemusi. Kuna üritused toimuvad otseülekandena, siis on võimalik esinejatelt seminari käigus ka küsimusi küsida. 

Naistele suunatud riigikaitse teabepäev eesti keeles 25. mail kell 16: https://bit.ly/2To92JA.

Naistele suunatud riigikaitse teabepäev vene keeles 26. mail kell 16: https://bit.ly/3cOSoL3
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles