5 sekspoosi, mis naistele orgasmi saamiseks parimad on

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Millised on parimad sekspoosid, kui naine soovib orgasmi saada?
Millised on parimad sekspoosid, kui naine soovib orgasmi saada? Foto: Shutterstock

Naistel pole seksi ajal orgasmi saamine tihti just kõige lihtsam, eriti kui tegemist on tavalise, peenis+tupp seksiga, kirjutab The Frisky. Et seda protsessi veidi lihtsustada, toovad nad 5 poosisoovitust, mis just temakesele parimad on.

Koerapoos

Nimi ei ole küll tõesti eriti erutav, ent koerapoosi on järjepidevalt nimetatud üheks parimatest sekspoosidest, mis naist eriti hästi stimuleerivad. Tagant poolt sisenemine aitab peenisel efektiivsemalt G-punktini jõuda, tehes selle asendi nauditavaks mõlema osapoole jaoks. Boonusen on partneril koerapoosis ka naise kliitorile väga hea ligipääs.

Naine peal

Kes ei armastaks natukest võimu? Justnimelt seda naine peal positsioon pakub. Naine saab peal olles ise seksi ja tõugete kiirust ning sügavust kontrollida, lisaks tekib selles poosis naturaalne hõõrdumine, mis kliitorit stimuleerib. Partner saab sel ajal lihtsalt puhata ja nautida või siis oma käelihaseid treenida ning naise liikumisele kaasa aidata.

Sild

Kolmas poosisoovitus on kahest eelnevast pisut vähem otsene, ent üldse mitte vähem nauditav. Alustage seksi tavalises misjonäripoosis ning las kaaslane tõstab seejärel sind puusadest madalasse silda. Selles asendis saab partner naisel puusadest haarata ning minna anda. Lisaks lubab ka see poos peenisel hästi G-punkti stimuleerida.

Jalad üle õlgade

Kes oleks osanud arvata, et mehe kaela kallistamine jalgadega võib nii mõnus olla? Lama selili ning tõsta oma jalad partneri õlgadele. Jalgade kõrgendatud asend lisab stimulatsioonile sügavust ning lisaks tunned selles poosis justkui painduv modernne tantsija.

Põlveratsutaja

Viimane ning ehk kõige keerulisem positsioon on põlveratsutaja. Alustuseks lamab mees selili ning naine istub tema peale, selg partneri näo poole pööratud. Ainus erinevus tavalisest «naine peal, selg ees» poosist on see, et naine istub sadulas vaid üle ühe, mitte mõlema jala. See lubab penetratsiooni ajal paremini liikuda ning leida just see täpne nurk, milles seks kõige mõnusam on, lisaks saab vastu meest stimuleeritud ka kliitor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles