PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 25. mai: Kalad kümblevad julguses, Kaksikud hoidku rahakotirauad suletuna

Naine
Copy
Foto: Sam Manns on Unsplash

Kaunist nädala algust! Mida ennustavad sulle tänaseks tähed?

JÄÄR

Elutempo on kiire, asjaajamist ja erinevate inimestega suhtlemist on palju. Raha- ja äriasjus saad teha edasiviivaid muudatusi.

SÕNN

Marsi ja Uraani sekstiil annab võimaluse kiirete ja jõuliste muudatuste tegemiseks. Hea, kui saad tegutseda koos mõttekaaslastega.

KAKSIKUD

Kipud emotsioonide ajel ostma asju, mida sul tegelikult vaja pole, või maksma asjade eest rohkem, kui need on väärt.

VÄHK

Meeleolu on hea, energiatase kõrge ja eneseusku küllaga, nii on kerge uusi ettevõtmisi alustada. Võimalusi on rohkem, kui eeldasid.

LÕVI

Sind köidavad kerged ja lõbusad teemad, raske töö ja probleemide lahendamise püüad edasi lükata või kellegi teise teha jätta.

NEITSI

Sinu ümber on palju häid inimesi. Vastastikune hoolimine annab kindlustunde nii sulle kui ka neile. Koostöö sujub kenasti.

KAALUD

Soodne aeg uue projektiga alustamiseks. Paremini lähevad asjad juhul, kui vastutad tegevuse eest üksinda – koostöö ei pruugi õnnestuda.

SKORPION

Sul on head võimalused valitud teel rahulikult edasi liikuda. Sa ei takerdu detailidesse, näed asju suures plaanis ja pikas perspektiivis.

AMBUR

Keerukas aeg, kui sul on kellegagi ühisvara. Sinu ja partneri arusaam selle vara kasutamisest ei pruugi ühtida, see võib tuua vaidlusi.

KALJUKITS

Sulle teeb haiget, kui lähedased ei ole sinuga ühel nõul. Proovi mõista, et need, kes sind armastavad, ei taha sulle kunagi halba.

VEEVALAJA

Enne tuleb töö ära teha, alles seejärel saad võimaluse lõbutseda. Kui oled midagi tegemata jätnud, tuleb selle eest vastutada.

KALAD

Oled eriti südi ja tegus. Sul on julgust võtta ette samme, mis varem tundusid liiga riskantsed, ja oma arvamus otsesõnu välja öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles